Pozdrav ljudi, evo da se javnem posto sam zavrsio sa kurom test+deca.
Ovako ishrana je bila: 1kg piletine dnevno, 350 gr pirinca, ovsene od 100 do 150 gr, 5 celih jaja plus vitamini, minerali bcaa, glutamin, omega 3, whey.
Ishranu sam ispostovao maximum, i dalje se hranim cisto s tim sto sam malo smanjio meso i hidrate.
Sto se tice rezultata, ovo sam i ocekivao znaci sve u svemu zadovoljan sam i to dosta. Ljudi koji misle da je ovo samo uzeti neki ass i bocnuti se i odma neki napredak...braalee ja tek sad postujem jos vise ljude koji godinama ulazu u sve ovo.
krenuo sam sa 93-94 kg kranja kilaza je 104 kg..s tim da nisam nabacio mnogo masti jer sam se i hranio korektno a to mi je i bio cilj.
Neverovatan napredak u snazi i izdrzljivosti, cucanj, benc..stvarno sam se trudio da izguram maximum..130 kg sam dizao najvise u zivotu to sam pokusao jednom iz benca i nisam ni forsiorao kilaze...nije ovo neko merilo nego cisto da kazem razlika koja je..dok sam sad 165 bez problema, za mene je to uspeh mozda je nekom smesno ali meni je to dovoljno.
Slike mogu postaviti koga interesuje nije mi problem, sad planiram da nastavim sa ovom ishranom i onda za koji mesec polako spustanje kilaze..
Hvala svima na pomoci