vidi...ja imam jako mnogo pitanja koje bih ti veoma rado postavio....ali onda ce ova tema da ode u drugom pravcu pa cu ti postviti samo jedno,..
KAKO SI ZNAO DA TI JE DOLSO DO PADA TESTOSTERONA???
ovo da ti je taj test pao zbog ne unosanje masti necu ni da komentarisem....samo cisto informativno...kako si znao da ti je testosteron pao
?
stari..isrekno...mani se citanja glupih tekstova i izvodjenja zakljucaka iz istih..pogtov ako nemas iskustva u celoj prici...milism na empirijsko iksutvo a ne na google iskustvo...
pusti terminologiju tipa -17beta-hydroxysteroid dehydrogen-...veruj mi na rec...
i za kraj..unos od 2-3 zumanca se podrazumeva...ali tovarenje i besomucno ispijanje maslonovog i ostalih zdravih ulja imasti je budalstina..
kao sto vec rekoh.....onoliko masti koliko ti je potrebno tj tvom organizmu ti ces uneti putem hrane ako se kvalitetno hranis....
ako ne...onda zajebi sve i okrenes se necem drugom....
e da...i jos jedna stvar..neznam..kako mozes samo da napises i matematckih obradis coveka kojega i ne poznajes??.
kakve veze endo,ekto,mezo telsesni tip veze iam sa unosenjem masti i postiaznju nejgovog cilja..a to je amsa..
da bi misic rastao.....on mora da se hrani.....a hraniti ga neces isruno mastima shefe....hrani se belancevinma..
energija se dobija iz uh ...ali to ti znas.
e sada....gde se ljudi gube u celoj toj prici oko tih mistery masti..meni stvarno nije jasno....
mislim da bi trebalo da pitas jos nekoga sa foruma ko zna kako se gradi i radi misic..."kakve oni masti koriste"da ne bude samo da ti ja odgovaram ovde..