@ igor...stari.....gh ne mogu da detektuju..isto kao ni dnp i jos mnge stvari koje anma nistu dopstune ili jesu ali po ko zna kojim cenama..
sto se tice te price ooldasku policije po teretanama..
s
tari..zar t6i odstia verujes u to covece?.
pa sta je tebi./?....
oni ne mogu da zabrane korstienje..isto kao sto narkomanima ne mogu da zabrane uzivanje droge....posedovanje mogu......ali to je neka druga prica....
stari..zakoni pa zapadu sto mnogo strozi..ovaj nas zakon o sprotu je stpio jos prosle godine na sange..
ko ih jee.......e..neka testiraju svog tatu....
ja ne moram da se takmicim za reprezentaciju i neka oni misle ko tu gubi i gde ce sprot uopsteno da doteraju..
takmicti cu se po privatnim takmienjma gde se dele pare i mogu da mi pljunu pod prozor...
tu celu dzevuje digao spomenuti gore..on je dosta toga kriv u celoj toj prici..
kakve adrese covece..kakvi bakraci..
oept ti kazem..kada drzava meni licno bude dala uslove e onda mogu i ja da razmisljam o tome da moram da prodjem doping testove....ovako.....savrseno me ne zanimju..
sta ce da mi urade.
...da mi oduzmu titule sto sam bio prvak drzave 4 puta??...hahahhahahahahha..pa evo im..ja ih se dobrovljno odricem jebote...hahhahahahhhahahah
dali ce mi zabrane da se takmicim??...e nece..buraz....veruj mi...da nece..
malo cu i ja onda da razvezem jezicunu po medijim pa da vidimo gde taj njihov bajni i precizni posao sve ide..i kako se i na koji nacin prolaze doping kontole po drguim linijma i osnovama..
mislim da im je pametnije da dobro razmisle pre nego sto udare na bilo kog sportistu..niakada se nezna sta neko moze da zna....ili nezna......
ali da ne davim...opet ti kazem..to je sve prenaduvano jer su sada oni poceli da rovare bez razloga i sto je najtuzinije sto oni veruju u to sto rade.....e to je problem...