Pa Pedjos, zasto bi ti preko skupljao milostinju??? Pa zar je malo mogucnosti da se u inostranstvu zarade pare koje bi upotrebio za svoj dalji napredak i uspeh? Po ovom pitanju se ne slazem sa tobom jer mislim da bi mogao da uspes....Ovde te ponizavaju non stop a uz to para nema, mislim nema ih za takmicare, pogotovo za "samo zene",za neke druge ljude ima..... ali tema je smorna i ti ljudi nisu zasluzili da se spominju, bar ne sa moje strane......
ne..nisi me dobro shvatila...
ja nisam rekao da preko ne moze da se zarade pare,pogtovo za onoga ko ima i malo mozga...
nego sam rekao...da se ne zaludujujem sa tim da cu biti profesionlac i da idem po svetu i trazim milostinju da bih zavukao u guzicu 20 000-30 000 dollara ilui slicno i da na kraju opet od toga nista ne napravim..
neznam dali si me razumela sta hocu da kazem...
tebi je potrebno mnogo manje novca da ulozis u sebe..a i pri samom vrhu si vec sada...
dakle..odes napolje i novac koji zarads mozes da ulozis ali ce i dobardeo tog novca da ostane tebi..jer sam rekao i zasto.
e sada...ti pomisli mene..da idem preko..i sve sto zaradim da zakucam i guzicu?
?..a potrebno je i vise nego sto mogu da zaradim..sta ce mo onda.....
?
tuzna je ovo strana price..u ovom sportu novac znaci 90%..
ima onih koji ga imaju..ali im dzaba....ali oni koji mogu i znaju...ti ga nemaju....
jebiga...neznam kako drugacije da ti objasnim...
ja i ako odem preko....onda cu znati da radim za sebe....a ne protiv sebe....
fora je u tome ,sto ja licno poznjaem mnogo momaka koji su sve sto su zaradili preko spucali u guzu...dosli su do nekog nivoa..i nisu to iskoristili kao treba..neko nije znao..neko je znao a nije mogao..neko nije rodjen pod srecenom zvezdom...jebiga..niej ni bitno..uglavnom..nema ih vise nigde..i sada vecina njih radi obicne poslove kao i sto su radili dok se nisu poceli zanositi sa celom pricom.
ljubo....retki u ovom psortu zive od samog njega....veruj mi.....sigrunot o znam....RETKI......
a i oni koji zive..pogledaj malo njihove psihloske profile pa ces videti koliko odsklacu od onih kojima je cilj samo biti sto veci...ili takmicenja ili sta ja znam....