Novembar 15, 2024, 01:05:03 posle podne
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
419.355 poruka u 18.765 tema - 20.971 članova - Poslednji član: Dzo Mavrovunotis
X3MShop banner

Autor Tema: DA CUJEMO TAKMICARE SA OVOG FORUMA-SEZONA 2007  (Pročitano 49369 puta)

Van mreže Cvele

• Middleweight Member
Odg: DA CUJEMO TAKMICARE SA OVOG FORUMA-SEZONA 2007
« Odgovor #135 poslato: Avgust 15, 2007, 04:42:11 pre podne »
mora da ce biti jako takmicenje.... 8)

Van mreže Pedja_Petrovic

• Admin
  • Super-heavyweight Member
  • THE GENERAL OF ARMY
    • Ogistra Suplement Shop
« Odgovor #136 poslato: Avgust 15, 2007, 06:36:37 pre podne »
pedja,jer ces se takmiciti na memorijalu Novice Pauljicica u Boru?pozz

na!

postoji vise razloga koje ces i ti vremenom da shvatas i da budem crkuska mecka i deo criskuske predstave vise nikada u zivtu....

Van mreže Pedja_Petrovic

• Admin
  • THE GENERAL OF ARMY
    • Ogistra Suplement Shop
« Odgovor #137 poslato: Avgust 15, 2007, 06:43:00 pre podne »
EH DA......SADA SAM SE SETIO POSTO ME LJUDI MNOGO PITAJU...

NIJE MI JASNO ZASTO I IZ KOG RAZLOGA SE LJUDI OSECAJU UGROZENO,ZASTO JE SUJETA TOLIKO POVREDJENA,ZASTO SE DESAVAJU STVARI TIPA.

NA DRZAVNOM IFBB PRVENSTVU CE BITI DOPING KONTOLE.!!!

OVO SE SAMO MOZE RECI US LUCAJU KADA SE ZELE ODBITI MNOGO TAKMICARA DA U NEKU RUKU TAKMICENJE PROOPADNE...

DAKLE...IFBB JESTE ORGANIZACIJA KOJA VRSI DOPING KONTOROLU.....STO JE I URADJENO NA KRAJU KALNDARSKE 2006 GODINE I NESTO NE VIDIM DA JE BILO KO PAO NA ISTOJ.....

DALJE..ADAS IMA OPRAVO DA ZATRZI METODOM SLUCAJNOG ODBIRA BILO KOG OD TAKMICARA DA SE TESTIRA...TO JE TACNO...

ALI NEKA TI ISTI POSTO OCIGLEDNO NEZNANJJU SE MALO RASPITAJU KOLIKO KOSTA JEDAN DOPING TEST ITD..ITD..ITD..

ALI VALJDA JE IFBB ZATO JEDINA PRIZNATA ORGNIZACIJA U SVETSKOM BODI BILDINGU I VALJDA JEDINO U TOJ FEDERACIJI MOZES DA DOBIJES NEKE KREDIBILITETE ZA DALJNJA TAKMICENJA,JEDINO U TOJ FEDERACIJI MOZES DA DOBIJES DRZAVNU STIPENDIJU,I JEDINO SA TOM FEDERACJOM MOZES DA IDES NA MEDJUNARDONA TAKMICNJE GDE TI JE OBEZBEDJENJO PLACNJE PUTNIH TRSOKOVA,BORAVKA,HOTELA,VIZA I SVEGA OSTALOG STO JEDNOM SPORTISTI IZ NASE ZEMLJE JE POTREBNO DA BI OTISAO.

TOLIKO!!

Van mreže GORAN_ILIC

• VIP
  • Heavyweight Member
  • National, Balkan, European champion
« Odgovor #138 poslato: Avgust 15, 2007, 09:59:34 posle podne »

ALI VALJDA JE IFBB ZATO JEDINA PRIZNATA ORGNIZACIJA U SVETSKOM BODI BILDINGU I VALJDA JEDINO U TOJ FEDERACIJI MOZES DA DOBIJES NEKE KREDIBILITETE ZA DALJNJA TAKMICENJA,JEDINO U TOJ FEDERACIJI MOZES DA DOBIJES DRZAVNU STIPENDIJU,I JEDINO SA TOM FEDERACJOM MOZES DA IDES NA MEDJUNARDONA TAKMICNJE GDE TI JE OBEZBEDJENJO PLACNJE PUTNIH TRSOKOVA,BORAVKA,HOTELA,VIZA I SVEGA OSTALOG STO JEDNOM SPORTISTI IZ NASE ZEMLJE JE POTREBNO DA BI OTISAO.

TOLIKO!!

Tooo...Pedja, sve si rekao
ZALUD TEBI BEOGRADE SLAVA
KAD JE TEBI KRAGUJEVAC GLAVA

Van mreže Cvele

• Middleweight Member
« Odgovor #139 poslato: Avgust 15, 2007, 10:10:02 posle podne »
E vala lepo si rekao...cirkuska mecka...na to lice takmicenja po raznim vukojebinama u Srbiji...
Nadje se neki pametnjakovic da napravi seosko takmicenje...i jos misli da je baja...
Pise ti diplomu sa datumom od pre dve godine,da ne bi kupovao nove,da se ne bi cimao za medalje spaja kategorije...
To se meni desilo u Odzacima,na takmicenju u powerliftingu...od silnih kategorija napravili jednu,svako protiv svakog...
Napolju przi 30 stepeni,nije ti do dizanja nikako,kolaps..
Jos lik dovozi neki kamion i stavlja tegove i opemu u kamion...i kao dizite u kamionu...
Sudija nema...sude takmicari neki...ma idi..KAO MECKA

Van mreže LJUBA

• VIP
  • Minimumweight Member
« Odgovor #140 poslato: Avgust 17, 2007, 08:02:56 posle podne »
Eeeeeee, Pedos.....Meni se sve ovo zgadilo jos na pocetku ali sam zbog sebe isterala sve do kraja! Zar nije bilo cudno to sto se nikada nisam gurala i nametala nego sam cutala ,radila i gledala svoja posla. Svaka cast tebi i svima ostalima koji duze od mene takmice i trpe sve ovo. Tuzno je to sto sto je ovako divan,reprezentativan i poseban sport ovako popljuvan i u teskoj situaciji. Pa u kom sportu se takmicenja odrzavaju po selima,bez ikakvog reda i nivoa? Mada,sve to potice iz vrha organizacije........Jednom prilikom mi je receno "Sta hoces,ti si SAMO ZENA?!" Tad mi je sve bilo jos jasnije nego do tad...Nego Pedjos,kupi stvari i pali odavde,svuda se sportisti vise cene nego ovde,dok jos mislis da se bavis ovim...
Aj,pa da castim kad dobijem "premiju" za evropsko srebro,HAHAHA,sem ako mi je ne uruce posthumno (sve mi lici na to)...............
"If you want to be my friend
put my dick in your hand,
move it left, move it right
try to lick, suck and eat,
here I am, touch me girl
play with me everyday
try to guess what I am
I'm your friend, Juicy Pen"

Van mreže Pedja_Petrovic

• Admin
  • THE GENERAL OF ARMY
    • Ogistra Suplement Shop
« Odgovor #141 poslato: Avgust 18, 2007, 06:20:04 pre podne »
poptuno si u pravu ljubo.....
vidi...ja sam poprlicno razvojenog mozdanog tkiva,tako da se ja bas i ne zaludjujem sa tim da budem pro/mada bih mogao/,da idem napolje itd..itd..

dakle..otici napolje kao vrhunski sportista i raditi ono sta volis...i ujedno od toga ziveti..to je posao..

a da idem po belom svetu i da skupljam milostinju..to necu...to me ne zsnaima...

a odavde da postginem neki veci rezulatat u opvom sprotu..i sama znas koliko novaca treba.

a pored novca tu je neophodno i znanje...kojeg ovde nema!!!!!

sportisti u nasem okurznjenuu su otisli milionima svetlsnih godina daleko od nas..i sve i jednom sprotu i sve i jednom aspektu..

mi smo to gde jesmo....

i umesto da se sada okupio pod jednu sljivu jer nas i nema vise u sustini....pojavi se mioion takmicenja u toku godine ali sto je najlaosnije..nema milion takmicara.

od svih takmicenaj prosle godine koja su odrazna i ove koja ce se izdrazti...mozes na praste jedne ruke da izbrojis onoga ko nesto vredi..a sto se tice zena..dovljna su i tri prsta da bih se prebrojalo....

e to je problem.

u sustini..to je kriva drzava.....

ali boze moj.......

Van mreže LJUBA

• VIP
  • Minimumweight Member
« Odgovor #142 poslato: Avgust 19, 2007, 04:06:57 posle podne »
Pa Pedjos, zasto bi ti preko skupljao milostinju??????????????? Pa zar je malo mogucnosti da se u inostranstvu zarade pare koje bi upotrebio za svoj dalji napredak i uspeh? Po ovom pitanju se ne slazem sa tobom jer mislim da bi mogao da uspes....Ovde te ponizavaju non stop a uz to para nema, mislim nema ih za takmicare, pogotovo za  "samo zene",za neke druge ljude ima..... ali tema je smorna i ti ljudi nisu zasluzili da se spominju, bar ne sa moje strane......
"If you want to be my friend
put my dick in your hand,
move it left, move it right
try to lick, suck and eat,
here I am, touch me girl
play with me everyday
try to guess what I am
I'm your friend, Juicy Pen"

Van mreže Pedja_Petrovic

• Admin
  • THE GENERAL OF ARMY
    • Ogistra Suplement Shop
« Odgovor #143 poslato: Avgust 19, 2007, 04:49:17 posle podne »
Pa Pedjos, zasto bi ti preko skupljao milostinju??????????????? Pa zar je malo mogucnosti da se u inostranstvu zarade pare koje bi upotrebio za svoj dalji napredak i uspeh? Po ovom pitanju se ne slazem sa tobom jer mislim da bi mogao da uspes....Ovde te ponizavaju non stop a uz to para nema, mislim nema ih za takmicare, pogotovo za  "samo zene",za neke druge ljude ima..... ali tema je smorna i ti ljudi nisu zasluzili da se spominju, bar ne sa moje strane......

ne..nisi me dobro shvatila...

ja nisam rekao da preko ne moze da se zarade pare,pogtovo za onoga ko ima i malo mozga...

nego sam rekao...da se ne zaludujujem sa tim da cu biti profesionlac i da idem po svetu i trazim milostinju da bih zavukao u guzicu 20 000-30 000 dollara ilui slicno i da na kraju opet od toga nista ne napravim..

neznam dali si me razumela sta hocu da kazem...

tebi je potrebno mnogo manje novca da ulozis u sebe..a i pri samom vrhu si vec sada...

dakle..odes napolje i novac koji zarads mozes da ulozis ali ce i dobardeo tog novca da ostane tebi..jer sam rekao i zasto.

e sada...ti pomisli mene..da idem preko..i sve sto zaradim da zakucam i guzicu?????..a potrebno je i vise nego sto mogu da zaradim..sta ce mo onda.....???????

tuzna je ovo strana price..u ovom sportu novac znaci 90%..

ima onih koji ga imaju..ali im dzaba....ali oni koji mogu i znaju...ti ga nemaju....

jebiga...neznam kako drugacije da ti objasnim...

ja i ako odem preko....onda cu znati da radim za sebe....a ne protiv sebe....

fora je u tome ,sto ja licno poznjaem mnogo momaka koji su sve sto su zaradili preko spucali u guzu...dosli su do nekog nivoa..i nisu to iskoristili kao treba..neko nije znao..neko je znao a nije mogao..neko nije rodjen pod srecenom zvezdom...jebiga..niej ni bitno..uglavnom..nema ih vise nigde..i sada vecina njih radi obicne poslove kao i sto su radili dok se nisu poceli zanositi sa celom pricom.

ljubo....retki u ovom psortu zive od samog njega....veruj mi.....sigrunot o znam....RETKI......
a i oni koji zive..pogledaj malo njihove psihloske profile pa ces videti koliko odsklacu od onih kojima je cilj samo biti sto veci...ili takmicenja ili sta ja znam....

Van mreže ivan2big

• Cruiserweight Member
« Odgovor #144 poslato: Avgust 19, 2007, 08:58:01 posle podne »
tuzno,iskreno i tacno
SADA ZNAM GDE SAM GRESIO!

Van mreže Mrtav_Hladan

• Middleweight Member
  • zajebano zajebano
« Odgovor #145 poslato: Septembar 08, 2007, 10:04:34 pre podne »
Pedja i Ljubo upravu ste sto posto nema sta da vam kazem iskreno svaka vam cast na ovome sto ste rekli meni je za kratko vreme prosla godina bacila onu groznu sliku Srbije kada sam bio tu na takmicenju.
Umesto da ljude podrzavaju sto se neko bori da razvije ovaj sport sto daje iz svog dzepa lovu i to ne malu lovu svi mi znamo kolko je potrebno para da bi se izgurala jedna extra sezona i to im nije dovoljno vec su stavili i Doping kontrolu pa udri. I sad neki takmicar sto je doso tu iz dobre namere da se takmici po prvi put i da vidi kako je stajati na takmicenju uhvate ga na doping kontroli i znas kad ce decko ili devojka da se vrati da se opet takmici nikad u svom zivotu dobice grozan osecaj prema sportu i ljudima u njemu.
Mislim da je sve to glupo i da mi ovo malo smrdi da nekome treba auto sa kozom i klimom ili neka luksuzna vikendica od clanova uprave ali nisam bas tolko upoznat sa stanjem u Srbiji pa sam samo izjavio ono sto znam da je 100% da svi tako zvani dobrotvorci sporta pokusavaju da sebi nagrabe pare.
Samo najaci opstaju i nikada se nepredaju

Van mreže GORAN_ILIC

• VIP
  • Heavyweight Member
« Odgovor #146 poslato: Septembar 09, 2007, 01:27:22 pre podne »
Ok,mladji Polomac, jasno je sta si hteo da kazes. Kao prvo,lepo je sto si dosao kod nas da se takmicis i uvek si dobrodosao. Stanje u nasem sportu nije bas sjajno ali nije ni u drugim sportovima. Kod nas svi muku muce u svim oblastima zivota.

Jedan Stevan Pletikosic, nosilac Olimpijske medalje, nema streljanu vec trenira na parketu u velikoj hali i to u ponoc, kad se izredjaju kosarkasi,rukometasi,odbojkasi idr. Sta mi bilderi onda da ocekujemo od Drzave, previse smo mi mali.

Hocu da kazem da je veliki uspeh i ovo trenutno stanje kakvo je. Pa jedan boks kao sport se gasi, pa mi smo jos zivi.

Naravno, ne treba se zadovoljavati trenutnim stanjem ali sada je tako.

"Clanovi uprave", kako ih zoves, su ti na istom kaoi mi. Dolaze na takmicenja o svom trosku, nemaju dnevnice, jedino sudije kod nas nemaju nadoknadu za to. Po svima njima se najvise pljuje a da ih nema ko bi ih zamenio? Neko od nas? Sutra malo.
I koje crne pare da uzmu kad i ono malo sto dobijamo od Drzave se potrosi na putovanja takmicara i kotizacije.

Svi oni kao i mi takmicari samo dajemo iz svog dzepa, nema sanse da je obrnuto. 

I  to je sve zato sto svi mi volimo ovaj sport.

Van mreže Pedja_Petrovic

• Admin
  • THE GENERAL OF ARMY
    • Ogistra Suplement Shop
« Odgovor #147 poslato: Septembar 09, 2007, 09:34:47 pre podne »
malo vise lupas bleck ego sto bi trebalo,,,

ali idemo redom-----koje sudije,,,,o kome ti govoris.zar je sudija neko ko sudi po kriterijumu tj onom..joj sto bi ja voleo da tako izgledam...vidi koliku ruku ima....ili da sudi sudija kmoji vidi 5 metara na daljinu----ili da sudi neko ko nezna ni koji su osnovni kriterijumi za sudjenje...i da sada ne nabrajam da se osramtimo gde god odemo zbgo sudija i delegata koji na zalost ni 2 reci engleskog jezika ne znaju....vidim da si neko ko je oclgidno u celoj ovpoj prici pa se krijes iza nekih cudnih imena tj cudnog imena

nemmao ko da ih zameni.,...zasto ta kreteneksa teroija stalno....naravno da nemamo...kada ne dovolite mnogima koji znaju i koji bi hteli da sude---evo recimo ja licno sam morao preko veze da direktno idem da polazem za internacinonalong sudiju jer je prednsenik sudijke komisije a ti jako dobro znas ko je to meni licno rekao..ma nije to lako..treba najpirje da sudis mala takmicenja..pa tek onda nakon nekog vremana kup..pa tek onda drzavno..jeboteeeeeeee...kao da je rec o olimpiji......zasto se ne dolvloli ljudima da plazu za sudije kada hoce..pa zato jel se onda ne mpoze nista namestiti bre!!!!!!!!...

i o kakvoj nadoknadi ti pricas...kome bre da se placa bilo sta....pa odsta im je sto se ogrebu za jebenu veceru i sto besplatno idu na putavnja sa reprezentacijom..

jel ti nazs re pricu kada se islo u egipat....2003.....pa kada se na sednici reklo..ma neka ide taj i taj..on nikada nije bio tamo...alo bre.....sta pricas ti....pa jel ovo tursikticka orgnizacija ili sta

dalje..

koja putovanja i kotiacije...u tome i jeste problem...sto seremo van rupe....

koja takmicenja.....zasto voditi na neko takmicenje a unapred se zna da niko nista nece uraditi.....

cemu to bacanje para....pre ce biti da malo guyica vidi pouta..

pametnije bi bilo da te pare se uloze u nekog takmicara pa da se ode casno i dostojanste en...a ne da glumimo kretene...u redu je ako imamo para...ali posto si ti upoznat da para nema..onda cemu i bacanje na odlaske na rana takmicenja...cuj..idemo an svetsko..a na ev reopkom ne moze da se ujde medju 15--

alo bre

Van mreže GORAN_ILIC

• VIP
  • Heavyweight Member
« Odgovor #148 poslato: Septembar 09, 2007, 01:28:43 posle podne »
"Malo vise lupas" je ipak grubo za nekog koga i ne poznajes a duze je od tebe u ovom sportu. Pa jos, iako se samo 10% ne slaze sa tvojim misljenjem. Pa zar moraju svi da razmisljaju 100% kao i ti? Pa cemu onda ovaj forum?

Prvo, koga god da postavis za sudiju, neko ce da ga pljuje sto je z... nekog njegovog za 3-4 mesto sto je bezveze. Pa na nasim takmicenjima moze samo corav da pogresi oko plasmana najboljih.

Sudije uvek ima ko da zameni ali mnogi to izbegavaju a nije bas ni u redu da neko sudi i takmici se u isto vreme. I da neko ide da sudi medjunarodna takmicenja a nije sudio nasa i takmici se u isto vreme.

Mozda je toga bilo ranije ali ko je to u poslednje dve godine isao preko "da mu dupe vidi put"? Pa u poslednje vreme putuju smo takmicari bez funkcionera. I u Santa Suzanu putuju same Ljuba i Branka. I ko je to od takmicara u poslednje vreme isao a da nije trebao?

Ne branim nikoga ali nije to tako crno kao sto kazes.

Pricacemo jos ali daj bez uvreda.

Van mreže Pedja_Petrovic

• Admin
  • THE GENERAL OF ARMY
    • Ogistra Suplement Shop
« Odgovor #149 poslato: Septembar 09, 2007, 03:25:10 posle podne »
JA TE NE VREDJAM A TI MEN OCIGLEDNO ZNAS I ONDA BI TREBALO DA ZNAS DA JE TO MOJ NACIN PRICANJA.

NIJE NI BITNO

PO NASIM TAKMICENJIMA JE TACNO DA CORAV MOZE DA VIDI KO GDE TREBA DA BUDE...ALI ZASTO ONDA TO TAKO NIJE..ZASTO SE LUPA I ZASTO SE GRESI....STALNO..I UVEK...I NA KUPU OVE GODINE...STANKO I HANS...I NA DRYAVNOM PROLSE...IGRO I JA....JEBE MI SE STO JE IGOR POBEDIO..ALI KADA SI VEC TAKO UPOZNAT ONDA BI TREBALO DA SI ZNAO DA JE IGOR BIO APSOULUTNI JOS DAVNO PRE TAKMICENJA IZ RALOGA KOJE TI SIGURNO NEZNAS..ALI KADA ME VUCES ZA JEZIK..ONDA TREBA DA ZNAS

NIJE U REDU DA NEKO SUDI I DA SE TAKMICI..OK....ALI ZASTO AKO SE JA NE TAKMICIM..ZASTO DA NE SUDIM...NE JA..NEGO OVAKVI KAO JA...

A STO BIH JA MOLIO BISERKU SIPKU DA SE SMILUJE I DA ODOBRI POLOGANJE KADA SAM JE JEDNOM PITAO..ONA NIJE DIOYLVILA..STA TI MISLIS IZ KOG RALOGA...

I KOLIKO JA ZNAM..SIGRUNO SU MEDJUNARODNE SUDIJE MERODAVNIJE OD NASIH..TAKO DA ISKUSTVO SUDECI MEDJUNARODNA SIGRUNO JE VREDNIJE OD TAKMICENJA U ZRENJANICNU...A NI TAMO BISERKA NE DOVILAJVA DA SE SUDI.

DALJE..

OD KUDA PRAVO ONDA DA SUDE LJUDI KOJI I NISU SUDIJE...AH SOORY...TO SE MOZE...JEL??

SAMO NEZANM PO KOM TO PRAVILU MOZE NEKO SA ULICE DA SUDI....ALI DOBRO....OCIGLEDNO DA I TO ZNAS ZASTO JE TO TAKO

KO JE U PSOLEDNJE DVE GODINE ISAO DA MU DUPE VIDI PUT.....???

PA JEL NISI ISLI NA EVROPSKO U AZERBEJDYAB NA IM GUYICA VIDI PUT....UY SVO DUNO POSTOVANJE PREMA BRNKI...ONA KOD KUCE NA EVROPSKOM NIJE USLA MEDJU 15....STA IMA DA TRAYI NA SVETSKOM???

PA POSLE TOGA IMA JUNIROSKO..KOGA CE TE DA SALJETE.....

PA TAJ BODZ FTINES.....KODA DA SALJTE...AR SE MOMCI NISU OPRBOLAI I NA SVETSKOM I KAO STO REKOH NA EVROPSKOM.....NISTA..NULA...PA DO KADA.....ILI JE TO PONOVO SAMO PUSTO GANJANJE STIODEIJE..

SLUSAJ,..AKO ZELIS DA NASTAVI RAGOVR..KAYI PUNO IME I PREZIME DA ZNAM SA KIM PRICAM..MADA VEC PRETPOSTAVLJAM,TAKO DA MOZEMO NORMLANO NATAVITI OVAJ RAZGOVR..U PROTIVNOM....NEMAMMO STA DA PRICAMO..

TI BRANI SVOJE STAVOVE..OCIGLEDNO DA IMAS INTERES...A JA AKO RASPTEALJM JEZIK I KAZEM SVE STO ZNAM NECE VAS OPRATI NI DUNAV NI SAVA