Hmm, nisi me shvatio, nisam ja onaj lik koji kaze unjetu danas 4000 kcal i zelim se udebljati, ali kakvih kalorija? kao sto ti kazes idi i jesTi junk food... nije isto pojesti hamburger i ovsene koliko znam, bas zato kazem zasto je lose da prije skole unesem 500-600 kalorija kroz blender? jer nemam vremena da jedemo vako imam oko 50 minuta da se spremim i jedem a nisam bas u tome brz zato kazem da je blenderom lakse, a ono jedem logicno hranu bez miksanja ali medju obrocima je oke 500 kalorija smiksati, banane,bademi,mlijeko... meni je cilj da se udebljam 10 kg bar i onda izdefinisem... dnevni unos proteina mogu ici samo oko 1.5-1.7 gr proteina, jer kako kada nemam novca bas pa se borim kako mogu, znao sam i po 2 mjeseca da unosim 1.3-1.4 gr proteina... ali kazem ti nisam pazio na te kalorije i sad hocu da se udebljam da dobijem tu masu i onda da treningom i ishranom pretvorim u misice...
a voli bih zadrzati 8 pack ali znam da nije moguce ako hocu tih 10 kg, tek nakon defke cu ih ponovo imati...
Ishrana moja:Hmm, dorucak 100 gr ovsenih i 200 ml mlijeka, u skoli ne jedem jer taj novac sto dobijem za skolu ulazem u dorucak i ostalu hranu preko dana, rucak- 4 jajeta kuvana (jedem i zumanjak jer ne bavim se ovim proif i nemam bas izbora pa ne bi da bacam i te proteina i ako znam da nije bas najbolej za jesti al ono..) i sad nakon rucka 1h jedem ono sto mater napravi, nekada to bude meso,pasulj,pirinac ma sve zivo domace hehe.... i onda trening, nakon njega tunjevina 135 gr (30 gr proteina ima) i pirinca 50 gr, nekada ga i ne jedem.. e sad blender sam imao ali ga nemam neko vrijeme planiram ga kupiti i onda ubacivati izmedju obroka tako nesto.. i za odmor nositi neko voce izmiksano kao nadopuna kalorija cisto jer budem jako gladan... znam ishrana mi je smijesna, cisto da napomenem kad imam novca vise onda kupim i pilecih filea i ubacujem umjesto jaja ili nakon treninga, miksujem da ne jedem stalno isto... Meni je cilj izgledati onako oke, za sad imam extra defku ali hocu da izgledam malo vece pa zato hocu kilograme pa onda bi defku, znaci necu neke misice prevelike sad da se tako izrazim bas zato sto znam da ih i ne mogu imati sa ovom ishranom..