Hvala vam svima na podrsci.. U skoli sam sad slab mi je net pa nmg da postavim sliku.. Stavicu posle al evo napisacu
Visok sam 188 tezak 90kg bodyfat mi je u avgustu bio oko 12-14 vide mi se plocice ali nisam zadovoljan hocu da budu bolje.. Pa sam odlucio malo jace da ih radim da ih nabildam jos do maja jer sam tad odlucio da je cut, kad bude cut tad skinem jos masti jer vec sad imam 92 kg.. Tako da do maja cu imati odprilike 94-5.. Sa mozda 17-18 bodyfetom.. Ovo je samo predpostavka, jer kroz ove godine sam upoznao svoje tijelo i znam odprilike kako ce reagovati.. Mada opet covjek se uci dok je ziv, tako da ne mora biti kao sto sam napisao.. Ali mi je to neki plan.. Jedem 7 puta na dan i to radim odavno skidao sam u maju proslom malo i ide dobro.. E sad interesuje me sto mislite da je klen unistavanje.. Kontao sam da ga uzmem jer cu ovako iZgubiti misic zbog je*enih plocica ako me razumijete.. Pa sad ja sam amater sto se hemije tice, uzimao sam efedrin jedan ciklus sa 17 i radio je solidno, anabolike nikad ne planiram da uzimam jer mi se ne ispati.. Pa sta mislite o klenu da li cu se zeznuti ako uzmem.. Da li ima potrebe ili nemam
Hvala svima unaprijed