Novembar 01, 2024, 07:30:29 posle podne
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
419.333 poruka u 18.764 tema - 20.971 članova - Poslednji član: MaëlJet
X3MShop banner

Autor Tema: Pomoc oko bulk and cut  (Pročitano 3068 puta)

Van mreže LegacyLivesOn

• Član
  • *
Pomoc oko bulk and cut
« poslato: Septembar 17, 2015, 06:26:01 pre podne »
Zdravo imam 18 god treniram vec 5 god.

Imam vise pitanja u vezi bulk and cut.
Znaci ranije sam trenirao sa ishranom za masu sa proteinima uvijek oko 200g i dobrim uh i mastima.. Ali sad hocu da skinem malo.. Tako da interesuje me da li moze da bulkam 9 mjrseci i katujem 2( katovanje bih radio sa klenom radi sto manjih gubitaka misica)
Interesuju me vasa misljenja i da li je ovo gubljenje vremena ili je dobra odluka.. I volio bih kad bi mi dali par savjeta

Hvala unaprijed

Van mreže Стрелок

• Light Heavyweight Member
Odg: Pomoc oko bulk and cut
« Odgovor #1 poslato: Septembar 17, 2015, 09:22:24 pre podne »
batali klen, nemoj od tih godina da se uništavaš
jel može neka slika?
2 meseca cut... zavisi u kakvom si stanju i koji je bodyfat, ako ideš previše "agresivno" sigurno ćeš izgubiti.
zato kažem, može neka sličica da procenimo stanje?

Van mreže Pedja_Petrovic

• Admin
  • Super-heavyweight Member
  • THE GENERAL OF ARMY
    • Ogistra Suplement Shop
« Odgovor #2 poslato: Septembar 17, 2015, 09:46:08 pre podne »
Zdravo imam 18 god treniram vec 5 god.

Imam vise pitanja u vezi bulk and cut.
Znaci ranije sam trenirao sa ishranom za masu sa proteinima uvijek oko 200g i dobrim uh i mastima.. Ali sad hocu da skinem malo.. Tako da interesuje me da li moze da bulkam 9 mjrseci i katujem 2( katovanje bih radio sa klenom radi sto manjih gubitaka misica)
Interesuju me vasa misljenja i da li je ovo gubljenje vremena ili je dobra odluka.. I volio bih kad bi mi dali par savjeta

Hvala unaprijed

200 gr B  u 13-*14-15-16-17 god? SVAKA CAST

Van mreže Цветко

• Cruiserweight Member
« Odgovor #3 poslato: Septembar 17, 2015, 09:54:00 pre podne »
Daj neku sliku, napisi nesto o sebi, ishrana, trening, visina, tezina..

Van mreže LegacyLivesOn

• Član
  • *
« Odgovor #4 poslato: Septembar 17, 2015, 10:18:29 pre podne »
Hvala vam svima na podrsci.. U skoli sam sad slab mi je net pa  nmg da postavim sliku.. Stavicu posle al evo napisacu
Visok sam 188 tezak 90kg bodyfat mi je u avgustu bio oko 12-14  vide mi se plocice ali nisam zadovoljan hocu da budu bolje.. Pa sam odlucio malo jace da ih radim da ih nabildam jos do maja jer sam tad odlucio da je cut, kad bude cut tad skinem jos masti jer vec sad imam 92 kg.. Tako da do maja cu imati odprilike 94-5.. Sa mozda 17-18 bodyfetom.. Ovo je samo predpostavka, jer kroz ove godine sam upoznao svoje tijelo i znam odprilike kako ce reagovati.. Mada opet covjek se uci dok je ziv, tako da ne mora biti kao sto sam napisao.. Ali mi je to neki plan.. Jedem 7 puta na dan i to radim odavno skidao sam u maju proslom malo i ide dobro.. E sad interesuje me sto mislite da je klen unistavanje.. Kontao sam da ga uzmem jer cu ovako iZgubiti misic zbog je*enih plocica ako me razumijete.. Pa sad ja sam amater sto se hemije tice, uzimao sam efedrin jedan ciklus sa 17 i radio je solidno, anabolike nikad ne planiram da uzimam jer mi se ne ispati.. Pa sta mislite o klenu da li cu se zeznuti ako uzmem.. Da li ima potrebe ili nemam

Hvala svima unaprijed

Van mreže LegacyLivesOn

• Član
  • *
« Odgovor #5 poslato: Septembar 17, 2015, 10:25:05 pre podne »
I da sto se ishrane tice to je za moje tijelo odlicno..  Ja sam tip koji lako nabija i mast i misic.. Malo lakse misic nego mast, da se kontrolisati.. Kao sto sam vec napisao jedem 7 uravnotezenih obroka.. Nr pijem kreatin, vej rijetko kad.. Roditelji me podrzavaju u potpunosti u dovroj sam finansijskoj sit tako da jedem sao organsku hranu.. Najveci dio ugljenih jedem prva 4-5 obroka a masti 4-5 obrok (posle treninga) .. Prosli put kad sam katovao samo sam smanjio ugljene i skinuo sa 4 kg za 1 mjesec..

Trening, treniram 4 puta sedmicmo sa teretom i 1 kardio trening na vreci.. Ili trcanje.
Treniram jakim intenzitetom i KONCENTRISANO.. To mi je rekao otac jer se i on bavi citav zivot treningom..
Eto to je to odprilike ako sam sta zaboravio recite 

Hvala

Van mreže mareee

• Middleweight Member
« Odgovor #6 poslato: Septembar 17, 2015, 12:17:39 posle podne »
7 obroka, 18 godina... Svaka čast.
Još da vidimo slike i ispises ishranu po obrocima i sigurno ces dobiti super smernice da napraviš dobar rezultat. Jer su sigurno finansije važne, a tebi to nije problem... Ne mogu da zamislim koliko kosta da jedeš kao bb, a organski...

Van mreže Pedja_Petrovic

• Admin
  • Super-heavyweight Member
  • THE GENERAL OF ARMY
    • Ogistra Suplement Shop
« Odgovor #7 poslato: Septembar 17, 2015, 12:28:30 posle podne »
7 obroka, 18 godina... Svaka čast.
Još da vidimo slike i ispises ishranu po obrocima i sigurno ces dobiti super smernice da napraviš dobar rezultat. Jer su sigurno finansije važne, a tebi to nije problem... Ne mogu da zamislim koliko kosta da jedeš kao bb, a organski...

slazem se
+ 200 gr B sa 13-14 god....