Da pedja i dalje je prisutan strah, ali ni sam ne znam zasto. I igla sama je mozda problem. drugo i dalje postoji strah od osudjivanja, mada sam na to i navikao osudjivali su me i ranije bez razloga iz gluposti. strah od keve koju postujem i koja me je molila da ne uzimam ni suplementaciju, jer u njenoj glavi to je droga-doping (nesto lose-cula je), strah me je i od mogucih posledica i rizika... ali to je samo strah i navikao sam se vremenom da se borim sa tim. skoro cetiri godine sam vozio motor da mi keva ni ne zna, iz straha a sa tim nosio rizik da moze nesto ne daj boze da se desi i na taj nacin da sazna sto je jos gore, pa sam joj na kraju rekao kada me je vise mrzelo da motor parkiram kod ortaka i svaki dan da idem do njega kolima pa presedam na motor a u gepeku uvek nosim stvari za motor... prihvatila je, a mislio sam da nikada nece... kada krenes posle bude lakse...
forma... cilj mi je postepeno da guram izmedju 80-85 kg sa BF manjim od 10% po mogucstvu oko 7, a da ne katabolitam mnogo i brzo nego da odrzavam to stanje lakse. mozda cak da probam doci na neku takmicarsku gradju, ne za takmicenje nego mi se svidja...
Nisam jos uvek kupio nista, jer da, i dalje postoji premisljanje kao i uvek, aj da probam prvo na tenane i polako bez icega pa da vidim kao ide, ali me vise nego ikada vuce da uzmem... Samo sam nasao decka koji ima "sigurnu" iliti "ne fals robu" i to je sve...
Mozda sam prerano krenuo i pre nego sto sam se vratio treningu da pisem o tome, mozda sam prvo trebao ponovo da krenem pa da se javim za koji mesec, ali kao nema veze skupljam informacije.
nisam uopste iz fazona da necu da poslusam savet, samo imam potrebu da uzmem i ubrzam procese i to je sve. sve sto sam hteo reci je mozda bilo previse prosireno, ali u cilju boljeg pojasnjenja stanja. tako da nemam jos nikakvu hemiju u rukama.
Ali imam 6,5kg 40% gejnera, kao podrska kalorijama, 900g blenda i 900g wheya, iss vitamina, mesa i pirinca na zalihama brda za pocetak... i puno dobre volje za treningom, volje da nesto naucim i steknem novo iskustvo...