poozdrav svima, imam nekoliko pitanja, a trening mi ide ovako
pon: grudi
uto: pilometrijske vezbe i lestvice
sre: bic,tric
cet: pilometrijske vezbe(slabijeg inteziteta) i lestvice
pet: ramena, trapez i lat
sad, pilometrijske vezbe koje radim utorkom su skok cucanj, skok kolena u grudi, duboki cucanj, razni skokovi na stepenicama npr sa jednom nogom, sa dve noge sto brze, pa skokovi na drugu stepenicu, pa iz cucnja na 3-4 stepenicu, i tako, improvizujem, a cetvrtkom smanjim intezitet pilo vezbi za noge zbog utakmice u sub/ned, a pojacam lestvice(jer treniram fudbal) ubacim jos sklek sa pljeskom, i naizmenicne sklekove, da li je to ok?
koje vezbe da radim sa opterecenjem(tegovi za noge, oni sa peskom znate na koje mislim) a koje bez? i da li su te vezbe koje sam napisao dobre, i kojim redosledom da ih radim, kruznim ili kako? da li prvo da idem lestvice ili sta? ako mi ima ko odgovoriti da zna, jer mi je trener preporucio te 'pilometrijske vezbe' on mi ih je samo nabrojao neke, nije mi rekao ni kad da radim, ni koliko niti ista, pa sam ga pitao a on je rekao da ne zna, i da ce probati saznati od nekog strucnijeg, a ja verujem da vas ovde ima dosta koji znate, ja sam vrv ovde i glupost neku napisao al' jbg tu je sve sto sam na internetu citao za te pilo vezbe.