Pozdrav svima,imam 19 godina visok sam 189 cm i tezak 75 kg
Pre 5 meseci sam krenuo sa UN dijetom i pre mesec ipo dana sam je zavrsio i stvarno sam fino smrsao bio cak i vise nego sto sam hteo i od pre mesec ipo dana sam na "odrzavanju" pridrzavam se svega,ali sam primetio da se salo na stomaku polako vraca,inace nisam debeo,ali samo mi se salo pravi na stomaku od kad znam za sebe,a u licu,rukama,nogama sve je tu ok.Neznam sta da radim,toliko sam truda i odricanja ulozio u sve to i sad da mi se tek tako vrati.Da li moze neko da mi predlozi sta ja da radim ?Da li je moguce da gubim salo,a da istovremeno dobijam na misicnoj masi i kako ? Fizicki sam aktivan ne idem u teretanu,ali dosta radim fizicke poslove i trosim se tu,pazim da ne jedem masnu hranu,uopste ne pijem alkoholna i gazirana pica,a sklon sam gomilanju sala,jedino kod cega mozda gresim i sumnjam na to jeste sto jedem dosta voca,lubenice,banane,kruske,jabuke,a procitao sam ovde na forumu da se voce u jetri pretvara u mast i ako je to tacno,da li ga trebam izbaciti iz ishrane ili barem da ga svedem na minimum,a posto sam sada jos uvek na UN dijeti odrzavanje oni propispuju obavezno voce za dorucak.Ako moze neko da mi da neke savete i predloge kako da sprecim taj "jo-jo" efekat.