Pozdrav drugari, nov sam na forumu pa bih hteo par pomoci oko mog jelovnika.
Visok sam 183 cm I tezak 82 kg
Procenat masnoce u telu mi je 20%
Evo I par slicica da vidite nasta licim
Ovo ovde je moj dnevni unos kalorija:
I obrok 357 kcl 25G UH 13G Masti 38G Prot.
II obrok 187 kcl 12g UH 6,5G Masti 19G Prot.
* ps. (Za ostala 3 obroka je ista situacija. Dnevno imam 5 obroka, 3 glavna I 2 uzine)
1. Dan
dorucak. - ovsene pahuljice 50g
- 400mil jogurta
uzina> 1 kuvano jaje, sir, hleb
rucak> supa bistra
oslic (filet) 200g
frikom mix povrce 100g
krompir 50 g
hleb
uzina> sejk od banana, suvog grozdja I mleka u blender
vecera> hleb
mladi sir
miks povrce 100g
oslic 200g
romper 50g
II dan.
dorucak> konzerva tunjevine
salata
hleb
integralni pirinac 100g
uzina sezonsko voce
rucak supa bistra
salata
pilece belo 150g
pirinac integralni 100g
uzina> ovsene pahuljice 25g
jogurt 300g
vecera> mlad sir
pilece belo 150g
salata
hleb
jogurt
Posle treninga u teretani koji je 3x nedeljno popijem po jednu meru od 25g proteina ( ISO 100)
To su recimo moja dva dana ishrane, napravio sam za svih sedam dana na slican nacin sa svim dobrim namernicama koje ste predlagali na forumu. Isto tako kada mi dosadi monotonija moje ishrane uzmem nadjem nesto na internet sa svim sastojcima koji su pogodni za moju ishranu.
Sa ovom ishranom sam skinuo sa 102 na sadasnjih 82 kg. Ali to je uglavnom bio kardio trening u teretani.
Treninzi su mi sledeci>
3x nedeljno idem u teretanu ( ponedeljak, sreda, petak) uz sledeci plan I program
Takodje sad posto sam na raspustu do oktobra u slobodno vreme vozim biciklu, radim sklekove, idem na boks I trcim, uglavnom stizem da odradim sve ove sporedne aktivnosti svakodnevno.
Cilj mi je da se odprilike spustim na 15% telesne mase, taman toliko da mogu da mi se naziru plocice
a kad budem doso do tog cilja sastavicu novi jelovnik za povecanje misicnje mase.
Izvinite sto sam iskucao ovoliki referat ali pokusao sam da vam priblizim moj jelovnik I da me posavetujete ukoliko nesto nedostaje ili fali, da dodam. Hvala unapred.