To su price,3 dana nedeljno,4 dana nedeljno,jos kad se tu umesa rec "pretreniranost" ocu da bacim peglu.
Pocetnik kao pocetnik,da radi intenzitetom kao devojcica imace rezultate,jer je i to sok za telo s' obzirom da nije imalo interakciju sa tegovima,a dok ovaj nacin prestane da pravi promene na telu covek vec treba da upozna svoje telo i da zna za sta je sposoban,koji tip treninga mu odgovara,koji intenzitet etc...
Ja sam uvek za to da pocetnik ide split 3-1,a kasnije ili da nastavi takav trening samo sa jacim intenzitetom,ili da se radi 1 dan-1 body part i amin.
Najbitnije je sto ljudi zaboravljaju,da kad BOLI misic u toku treninga to je bitno,na sve pre tog momenta se telo vec naviklo i ne pomera granice(citaj - ne rastes),i naravno mimo dobrog treninga odmor je bitan,ali i tu se prave gluposti,pa kaze tip "Danas odmaram od teretane" i legne u 5 ujutru,ustane u 11 i kao "odmorio" je idemo u teretanu.
Necu ovim da kazem da je odmor nebitan,boze sacuvaj,jer je jako bitan,ali bitnije je da se lepo spava i u danima kada se trenira,a ne kao 4 dana nedeljno idem,necu da pretreniram,a u dane pauze ne spava. E pa nije samo odmor kad sedis kuci ne radis nista,ili koristis odmor kao izgovor jer te mrzi da treniras.
Eto neko moje vidjenje