Sto bolda, a ne deka npr?
neznam,deka dick?
dugo mi trebalo za oporavak zadnji put
btw. kak bude tvoja kura izgledala?
Nisam nikada iskusio deca dick iskreno rečeno, možda je to malo prenaduvano, a možda je i samo iz mog ugla. Generalno nisam osetljiv na skokove estr/preolaktina, preogesterona možda malo jesam što primetim pri većim dozama dht-a, ali iskreno za mene je dobitna kombinacija deca dur+npp i onda na to test i vrv neki oral dht ili ako imam para primo uz to. S tim da je u poslednje vreme idem veće doze testa i imam super odgovor na to, tipa 1.25-1.5g, ali ne duže od 10-11 nedelja te doze.
Manje više sve me iskustvo više uči da doze jako zavise od kompozicije tela, dužine udova i sl.
Znači u ovom momentu ne znam kako će izgledati, jer mi ne traju kratko kure, pa onda znam samo da će u igri biti visok test oko 1g, npp oko 300, deca oko 200, primo oko 400, drol oko 100 ed. Ali možda za početak samo npp, deca i test, verovatno
sa ljudima kojima sam radio nisu imali preterane odgovore na doze bolde niže od 700-800mg nedeljno...ali opet to je opet individualno. I da isto tako možeš dobiti i bolda dick ako ti je to jedini razlog zašto nećeš deku.