Pozdraav!
Necu da duzim, prelazim na stvar odmah.
Visok sam 187cm, imam 94kg, treniram oko 3 godine i imam 20 godina
Planiram izaci na takmicenje iduceg maja, pa sam shodno tome planirao da uzmem svoju prvu kuru u oktobru ove godine, pa kasnije kuru za definiciju, 3 meseca nakon zavrsetka bulking kure, da bih se oporavio kako treba.
Sta vi mislite o ovome?
Test e 12nedelja 500mg nedeljno
Boldenon 12 nedelja 600mg
Test e galenika, bold alpha pharma, ne znam da li ce biti viali ili ampule.
Za pct bih spremio nolvu od pocetka ciklusa, sto bi Pedja rekao za nedaj Boze, ako krene gyno i clomid, za koji nikako da nadjem pravilno doziranje, svasta sam procitao i naslusao se, pa bih zamolio ovde da me neko uputi bar o tome.
Sta mislite o samom ciklusu?
Znam da svi savetuju depo i dianabol za prvu kuru, mada ja jednostavno zelim orale da zaobidjem u sto sirem luku, nadam se da je to moguce
Boldenon sam stavio ovde, cuo sam da on daje apetit ogroman, da je prilicno siguran u normalnim dozama, daje vaskularnost i stabilan napredak u kvalitetnoj misicnoj masi. Jednostavno jako lepo zvuci hahaha
Ishrana bi bila sledeca:
Dorucak 5 celih jaja sa 100gr ovsenih pahuljica
2. obrok 100gr testenine, sa 30ak gr pavlake punomasne i celu tunjevinu u salamuri
Uzina pred trening kikiriki oko 70gr (dve do tri pune sake)
Posle treninga whey 40gr proteina, 15gr glutamina i dex 30gr
Nakon sejka 150-200gr pirinca sa 250gr piletine i salata paradajz, krastavac itd itd...
Vecera 100gr pirinca, brokoli ili carska mesavina u pirincu skuvana zajedno i 200gr piletine
Pred spavanje 150 gr ella sira sa step sokom..
Svako jutro omega 3 dve kapsule i 2 pred spavanje.
Dragi ljudi, ispravite me ako negde gresim, svaki savet je dobrodosao!!!