Pozdrav svima,
TReniram citav zivot, pre par godina batalio sa fudbalom jako izdrzljiv decko...atletski gradje 189cm 86kg
sklekovi, zgibovi...vecina sportova ... teretanu do sam koristo samo kako bih unapredio svoje performanse u fudbalu
osnovne vezbe usavrsene,
hrana od pre godinu dana sredjena ... 2 g po kg proteina...uh 3-4 g po kg... napisacu jelovnik
Imam 26 godina ... i zeleo bih da se upustim u bb avanturu
tj zeleo bih da probam prirodnim putem da izgledam perfektno za nekih par godina
e sad posto sam procitao i izanalizirao bilion knjiga, foruma... razne sisteme...sportska ishrana...i imama i znanje iz anatomije, fiziologije, zavrsio sam i kurs za personalnog trenera...medjutim toliko sam zbunjen od toliko informacija da mi je dokurcilo i resio sam da se obratim bodibilderima na ovom sajtu da krenem iz pocetka od osnova...iz pocetka ali na vas nacin tj . koji bi optimalan program bio za pocetnika koji ima iskustva sa tegovima i sportista je ali zeli da se presltuje na bb nacin treniranja i zelim da izgradim telo najbolje sto mogu...
ishrana perfektna... treba mi neki optimalan bb trening za pocetaak ...suplementacija ce biti osnova protein, kreatin, dex i multivitamin...IMAM OGROMNU ZELJU, ISPOSTOVACU SVE STO IMATE DA MI KAZETE DOSLOVCE JER ZELIM ZA PAR GODINA DA IZGLEDAM FENOMENALNO I MOZDA DA SE TAKMICIM NATURAL NARAVNO...
UNAPRED ZAHVALAN