Ja to ovako vidim..telo se tokom.noci obnavlja i regenerise i trosi uneto i ujutru umesto dorucka nedamo mu nista i primoramo ga da crpi iz masti
Ovaj tip dijete nije za one koji treniraju bb vec za ljude debele koji zele da smrsaju
Samo moje misljenje i netvrdim da je tacno
znaci dorucak i rucak preskocio bi
Baki
nije tacno i nema veze da li si prof (naravno da je to van svake pameti) ali neverovatni rizici postoje tj JOS VECI rizici za one ciji je metabolizam sam po sebi slow
dakle
ne postoji mogucnost kao sto neko gore rece da na ovakav nacin dolazi do razgradnje lipida
ne postoji mogucnost da telo usled ogormnog unosa kalorija (bilo da je obrok 1 ili neznam koji) ,visak nutrijneta NE PREPZONA kao VISAK i da ga adekvatno iskoristi,cak sta vise,cak i deo koji bi mu trebao za NORMALNO i redovno dnevno funkconisanje,pokusati ce da sacuvau u "steku" iz razloga sto osoba npada snazno i agersivno metabilicke funkcije sa izlgedanjivanjem,kada se pale svi odbrameni mehanizmi u telu ,gde si i voda (karikikam) gledao kao spas za koji se telo hvata!
napisao sam sto se kaze na "prostom" jezik,elemnetrane odrebde ,a a me razume i obican svet,a ova.....ishrana je ono zbog cega bi mnogi pres svega mogli da pozale (bas ti koje navodis) a mnogi bi mogli da naprave kontra efkeat,a vecina ce izgubiti i vreme i volju i ostatak....
ako sam uspeo da objasnim