Hvala na podrsci.
Nekad stvarno bude tesko i dodje mi da bacim u vodu sve sto sam uradio ali nekako ne mogu...
Dok sam bio mladji isao sam na razne dijete i ukoliko ne bi video rezultate nakon 3-4 dana ljutito bi jeo mnogo vise slatkisa...
Na clean ishrani sam od 27. marta . Prvo sam strugao salo i jurio plocice ali sam skontao da i gubim i ono malo misica sto sam imao. Presao sam na masu i poceo mnogo jace da jedem. Priznajem,nisam svetac i naravno jedem junk ( u poslednje vreme i vise nego sto bi trebalo
) ali naravno ne spremam se za olimpiju i nije zlocin ako se pocastim,mada trudim se da veci deo ishrane bude clean.
Sto se tice vrsnjaka,cini mi se da je situacija malo bolja. Sve vise vrsnjaka zeli na ,,clean'' ishranu i cesto vidjam klince po teretanama i trude se sto vise tako da omladina i nije toliko losa. Naravno,najveca motivacija mi je kad vidim neku ,,gluperdu'' koji ne moze recenicu da sroci a on lepo izgleda... i ja naravno tad buknem i trudim se sto vise jer hocu i ja lepo da izgledam.
Nadam se da cu uskoro i neku sliku forme da okacim ovde, za sada slabo ide ali bice bolje.
Zaboravio sam da kazem da u teretanu idem oko 35 dana.
Na pocetku clean ishrane sam imao oko 77 kg a kad sam zavrsio mrsavljenje imao sam 68. Sad sam trenutno na oko 68,5 kg.