Ja sam jos ranije pokusavao da krenem u teretanu. To kazem pokusavao jer je tako i bilo. Krenem dva tri dana i odustanem jer prije svega nisam bio upucen u mrsavljenje mislio sam da i dalje mogu raditi sto sam radio jesti kako sam jeo jer kofol to trosim. I odlucio sam 04.09.2012 konacno promjenuti svoj zivot otisao u teretanu pa sam u sali s covijekom koji me vodi broja dane i da vidim mogul oboriti rekord i biti vise od 15-20 dana. Prije svega zelim njemu da se zahvalim on ce se tu pronaci ali i napomenut cu njegov nick ovdje "newbody" koji je odvajao svaki dan vrijeme za mene i pricao kako to izgleda i da moram promjenuti svoj zivot i da prehrana mora biti drugacija u pocetku sam mislio da ja to ne mogu, al sjeo sam kod kuce i rascistio sa sobom neke stvari i shvatio da ja to ipak moram. Tako korak po korak vodio me je znam da mu nije bilo lahko jer ja sam mislio da mogu napredovati u roku par dana al sve me je svojim savjetima podupirao i gurao naprijed. I sada se sjetim njegove svake rijeci. Prije svega puno mi je pomogao jer sada vise ja nisam na dijeti ovo sto sad radim je moja svakodnevnica i moj novi zivot i sad se osjecam i bolje i ljepse. Strpljenja i volje imam najvise zahvaljujuci ipak njemu. A cilj mi je pasti i na 80Kg. Pa vidjet cemo da li cu uspjeti. I vi ako imate koji savijet ili bilo sta kritiku recite slobodno jer ce mi dobro doci.
NEMA NAPRETKA DOK SE GUZICE NE DADNE.
Od preparata koristim: Protein, Lcarnitin, Dextrose, Cazein, BCAA, i Lipixor. Sada sam odlucio probati sa jacim sagorjevacem. Kardio radim 3 puta sedmicno s time da nedjeljom obavezno na prazan stomak, aaa subotom kada ne radim takodjer na prazan stomak. Hvala Vam