Haj da ovdje objavim da ne otvaram novu temu. Inace ne uzimam steroide ali su mi se poceli javljati problemi na licu i ledjima akne bubuljice nazovite ih kak ohocete. Nekad budu jako jako crvene a nekad se i zagnoje bjele budu.
Probao sam sve, (logicno majica se svaki put mjenja peskir, tusiranje svaki dan nekad i do 2 puta dnevno).
Od preparata sam pravio domaci losion kokosov ulje i soda, a od lijekova klindamicin. Necu reci da nije pomoglo jeste ali slabo smanje se i brzo se jave opet. Sto rece ovaj iznad pogotovo kad imam trening ludilo kako se zacrvene. Kontam ici dermatologu ali ne znam fakat nikad nisam imo problema sa njima cak ni u pubertetu nisam imo nekih problema.
Ne znam moze li biti od nekih suplemenata pijem whey, kreatin, dex, omegu. U fazi sam definicije tako da sam na niskom unosu UH i jedan do dva dana zavisi imam punjenje uh i to je to. Masti ne idem preko 50-100 grama dnevno sigurno i to su sve zdrave masti tipa omega, maslinov ulje, kokosovo, sir itd... sta moze biti problem nije mi jasno nikako :S