Kvalitet sustanona? Misljenje..
Plan kure-prva sa sustom (ranije sam samo uzimao 8 sedmica Anavar/prije pola god)
Kontam uzeti svakih 5 dana 250ml/jel svaki 4 bolje ili?
Tokom cijele kure 2xproviron ima li potrebe jos nesto?
Pct samo klomidom mjesec dana 1 tableta svakih 8h. Da odmah sa njim pocnem poslije zadnjeg inj ili posline 3 sedmice (i tako sam citao).
Uz full ishranu kompleks od optimuma minerali/vitamini, whey gold ON, glutamin.
Ima li potrebe N.O prije treninga(obicno noXplode)
Ima li smisla omega 3 u toku kure ili tek na kraju.
30 god...182...88kg
Najpre, prvi ciklus je bio greška, zato što solo orali su za žene
, pogotovu var. Na koliko ćeš dana uzimati je tvoja stvar, tj zavisi od toga koliko planiraš da ideš nedeljno, to je po zakonu kažnjivo da te neko savetuje, mada sad ja čuo da ljudi često idu 2 x nedeljno, e sad zašto ne znam, pretpostavljam da bi koncentracija bila stabilna.
Prva ozbiljna kura, realno s obzirom da kvalitet organona nije upitan, dovoljna ti je samo ta komponenta, znači nema potrebe za provironom. Za sada...mada je kao i var odličan
PCT ( ne mogu da verujem da ovo pišem, ti si poslednji kome ovo odgovaram), je jedno g*vno...nema potrebe za ostalim lekovima, stvano ne znam gde to čitate. Dobra klopa, vit C, neki test booster, tribulus ili maca...dosta masti ćr biti sasvim dovoljno
Pitanje oko NO-a i masti je toliko besmisleno da otkriva ne da nisi spreman za ovo, nego da nemaš elementarna znanja da ideš u teretanu, nego treba da prvo naučiš neke stvari, pa od ovog momenta da ideš u teretanu i radiš osnovne vežbe + bb asistente jedno 2 godine, to vreme da iskoristiš za čitanje i onda da ponovo dođeš i vidiš ova pitanja koja si postavio. Žao mi je, ali jako nisi spreman za sve ovo