Ajde nemoj da si anoreksicna manekenka, nego budi musko i jedi. Ne zajebavaj.
Nemoj da me shvatis pogresno, ishranu sam napisao ovog dana. Nisam imao dovoljno apetita da bi pojeo vise, ovog dana
.
A sto se tice treninga, 3x nedeljno kardio High intensity, sta je to u sporedbu sa svakodnevni kardio trening?
A i posto se spremam za fudbalske natprevare, naravno da cu da uvecam trcanje kardio high, ne samo zbog definicije vec i zbog fudbal.
Mada se dvoumim da ubacim kardio trening i ujutru i uvece, pa tako 3 puta nedeljno. Uvece nakon treninga u teretani, odmah na kardio (trcanje).
A sto se tice trcanja, radim to i zbog kondicije.
Ja mislim da troluje, ne moze bas toliko biti bez mozga i ako je tako mlad? Pa nacrtali ste mu sve!
To sam napisao ishranu za ovog dana. Nisam imao apetita.
Ja ovo nemogu da verujem
dete sa 16-18 god unosi jedva 1300-1500 cal
trenira do NESVESTICA i DEHIDRIRA do te mere da mu se bolje vide trbusnjaci..
horor film je MALA rec
Nemam 16 godina vec 18. Nisam dehidrirao nego vec to je zato sto nisam trcio toliko, pa sad naglo.
A sta mislis koliko bi kalorije trebam unositi za definiciju? lol pa normalno da ce biti manje kalorije nego sto sam pre unosio.
Ne vezbam za masu, cilj mi je definicija i kondicija. Zbog natprevare.
Oko 12 popodne nekad jedem jer dotad i spavam
kad imam slobodnog vremena.
Sto ste svi krenuli paniku. Pa na definiciji koliko sam procitao po internetu, mora da si u kaloriski deficit.
Masa jedino sto me nervira jeste da ces dobiti i salo. A posle dok skidam to salo, ima svaki dan da se nerviram, pa zato i ne vezbam za masu.
EDIT: Zaboravio da se nadovezem. na definiciji UH i masti mora da se namale, a proteini da se uvecaju, 2 gr na 1 kg telesne tezine.
Sad ovih dana cu uzeti i Whey protein, pa da vidim sta dalje da korigujem