ok
kada vec imas tako "sjajan stav" pa da ti onda i cika Peki kaze
daklem
Nemam 16 godina vec 18. Nisam dehidrirao nego vec to je zato sto nisam trcio toliko, pa sad naglo.
Napisao sam 16-18 sto znaci da sam napisao TACNO,a to sto ti se NE RAUZMES u ni jedan sport a ponajmanje ovaj,to ti ne daje za pravo da ti nekome objasnjavas DA LI SI ti dehidrardio ili nisi,posto znaci koje opisujes su aposlutni znanic PRETRIENIRATISTI pre svega,pa ona i dehidracije tela.Koliko je pametno to da radis sa 18 godina-pa ajde da ti ovako pojasnim na SRPSKOM starom jeziku,posto da koristim neku drugu terminlogoju nema smisla.To ces da osetis kasnije u svom zivotu-na zalost i ako nastavis to da radis!!
A sta mislis koliko bi kalorije trebam unositi za definiciju? lol pa normalno da ce biti manje kalorije nego sto sam pre unosio.
Kaze se -manje kalorija,ali to je nekea druga tema,vec nemam ja sta da mislim niti hocu da mislim,vec ako zelis da radis nesto KAKO treba onda se radi sa planom i programom i postuju se pravila koja postoje a ne izmislja se topla voda i prave BUDALSTINE koje ti radis i to sto radis sebi!
Ne vezbam za masu, cilj mi je definicija i kondicija. Zbog natprevare.
to kako vezbas ne bih sada ni komentarisao,ali POSLEDICA tvog vezbanja i ishrane itd ce biti ,hronicna pretreniranost,gubitak kilaze,malaksalost,anemija,metabolicki poremccaj-BAS OVIM REDOM kojimsam ti NACRTAO!
Oko 12 popodne nekad jedem jer dotad i spavam kad imam slobodnog vremena.
sportista na mestu!
Pa na definiciji koliko sam procitao po internetu, mora da si u kaloriski deficit.
mora ali ti si u METABOLICKOM PROBLEMU..ufff pardon,znam da ne kapiras...mora da si u deficitu ali ti si na korak od RAZBOLEVANJA
Masa jedino sto me nervira jeste da ces dobiti i salo. A posle dok skidam to salo, ima svaki dan da se nerviram, pa zato i ne vezbam za masu.
Uciti,uciti i samo uciti..znas ko je to rekao??
Zaboravio da se nadovezem. na definiciji UH i masti mora da se namale,
Pa ja skoro svako jelo mi je sa maslinovo ulje, a i u ribu ima zdravih masti. Zdravi masti nisu problem, problem je drugo vec kaloriski limit.
a ti znas svoj cal limit?
pa koliko vidim, proteinsku hranu i konzumiram. U belcavine od jajeta ima proteine, dok onu zutku ima kalorije.
a znas koliko ima u BELKU proteine a koliko u zutku kalorje i maste ??
Vise salo nabacis nego cistu misicnu masu, a posle da bi skidao to salo moras sve high intensity cardio da radis nakon teretane.
e jbg...
ps
ti mora da si neko drugi ko je uzeo ovom momku sifru od profila i sada ovde spmaujes,jer da jucer pricas da je nedelja ,a danas da pricas da je petak..