Pozdrav svima,ako ste ocekivali temu sadrzine-"'De ste ljudi,uzeo sam neki Dianabol,malo pre leta,ribice,plaza,xexe,ako me kapiras,kako se pije ovo cudo,a?" -onda mi je drago sto sam vas razocarao
Elem,duuugo sam vec na forumu,nisam se nesto proslavio pisanjem,primarnije mi je bilo citanje i primenjivanje svega naucenog. 25god,treniram nekih 7 god,tezina 94kg/187,imam iskustvo u ishrani ,suplementaciji,i trenignu,sve zahvaljujuci ovom forumu.Mislim da je u nekoj bliskoj buducnosti vreme ,da prenesem sve ovo na stepenik vise.
Kao covek koji se nikada nije susreo sa anabolicima,niti je imao nekih dubljih iskustva sa korisnicima istog,sve sto znam se zasniva na citanju,citanju,i samo citanju.Da li je to ispravno i dovoljno,prosudicete sami.Osim standardne suplementacije,najgore sto sam koristio je kreatin,mnogi kazu najljuci od najgorih steroida,cak i da Anadrol zazire od njega
(sarkazam level 99)
Prvo,razmisljao sam koji je najbolji izbor za prvu kuru,i sveo sam na izuzetno originalnu(?) ,i retko koriscenu ideju-naravno,njegovo Velicanstvo -Test depo,Galenika.Imao sam u opticaju Sustanon,cak i Andriol(wiii,pussy,pussy,pussy).
Posto mi je genetika izuzetno "povoljna",cale,hvala ti od srca,u smislu-
-dlake na glavi u porodici imaju samo pripadnici lepseg pola
-bubuljice na ledjima su mi prve komsije
-kao klinac bio maskota Michelin-a guma,pa sam sklon ginekomastiji,posto sam imao problema sa tezinom
Okivrini plan bi bio 250mg test 2x nedeljno,8-10-12 nedelja.Mnogi ce reci-"Zasto bi uzimao samo 250mg ,kada i ta mala kolicina supresuje prozivodnju vlastitog testa,drmaj 500mg",i u pravu su.Jedini validni kompententni odgovor bi bio -Posto mi je prva kura,hteo bih da vidim kako reagujem na sve to,ali ako smatrate da je 500mg pametniji izbor,aaaalrighty then.
Nolva pri ruci,pu pu,ako krene po zlu,zbog prvih znakova gyno-a.E sad,posto sam planirao dozu od 250mg,smatram da je za PCT dovoljan neki test booster,naravno suplementacija i jaci unos vitamina.Podrazumeva se vrlo cista ishrana,pogotovo zbog tendencije navlacenja masti posle kure.I da,umalo da zaboravim,ako bih se odlucio na ovakav potez,to bi bio oktobar/februar 2016,sto samo govori da nije cilj forma za leto,vec razmisljam malo dugorocnije
Ukratko,to je to,svaki savet je dobrosao,ispravke,drvlje i kamenje-slusam,i veliki pozdrav