Pozdrav!!!
Imam 35god i do pre 2god sam se aktivno bavio sportom. Dve god ima kako sam slomio stopalo, i kako zapravo nisam imao nikakvih aktivnosti. Inace visok sam 184cm i tezak 96kg. Na zadnjem pregledu savet doktora je bio da imam visak oko 12kg. Po savetu prijatelja kupio sam preparate jer bih zeleo da skinem stomak.. Vec neko vreme treniram 2x dnevno od 1,5-2sata. Ishranu zasnivam na povrcu(sveze i na pari),voce, riba, piletina, teletina, orasasti plodovi....meso je ili bareno ili peceno bez ulja. Nekada doruckujem nekada ne(ako ne doruckujem popijem proteinski seik), onda pojedem nesto od voca, pa rucak. Izmedju rucka i vecere uzmem saku badema i indijskog oraha(to mi nekako najvise prija ).E sada...Potrebno mi je misljenje nekog ko je kompetentniji, da li je savet mog prijatelja po kome se ja i upravljam dobar ili bih trebao nesto promeniti.
-Ujutru nakon ustajanja pijem proteinski seik
-Kasnije nesto od voca
-Animal Cuts sagorevac masti
-1,5-2 sata trening (kardio i tegove...dok odmaram noge radim tegove i obrnuto)
-rucak
-Omega 3 (jednu kapsulu) i Dymatize Super Multi (jednu kapsulu)
-badem i indijski orah...
-Dymatize BCAA complex 2200(dve tablete), i Trec Nutrition L-Glutamine 5g(u prhu) zajeedno-45min pre treninga
-trening 1,5-2 sata-
-Dymatize BCAA Complex2200 (dve tablete), Trec Nutrition L-Glutamine (5g) 30min posle treninga
-Vecera
interesuje me da li koristim na pravi nacin ili trebam promeniti.
Bio bih zahvalan na svim savetima.
jJos jedno kratko pitanje...
Sta od ovih preparata moze koristiti moja supruga, koja zeli da skine par kilograma...mada i ona ima korigovanu ishranu i trenira duze vreme
Hvalaaaaaa