.... zato sto ona NECE nista da unosi u organizam. I vodu izbegava sem kad vidi da mora nekih dana
Danas nije mogla pesaciti 10+h sati jer je ustala u 6, a pocela je kisa pre 16h. I onda je smanjila "veceru" (a "vecara" je manje od pola orade (riba) i paprika isto toliko, nista ulje, pirinac, bila sta drugo..)
Zna odlicno sta su sejkovi, gejneri i ostalo, jedno vreme je koristila.
BlackDecker, problem jeste sa psihijatrima u Nisu, bila je keva kod dva, svelo se na "morate je dovesti", a to smo probali.
Nemam nervozu/ljutost prema njoj, verujte, shvatam da je bolest, video sam onog dana kada je pobesnela koliko je to bolest. Ali je odvuci kod doktora ne mogu bez sedativa (opirace se, nervirace dok bude fizicki mogla, a nece dugo moci, samo sto nece ni imati kome da se pomogne u tom trenutku vise), koje ne mogu ja prepisati.
Sve bolnice traze uput, u sustini sve bolnice traze da doktor pregleda - medjutim ona nece ni kod jednog doktora.
Roditelji isto shvataju, i duze od mene (ja sam imao neke svoje probleme zadnje dve godine, pa nisam primetio). I svi bi voleli da je dovoljno da je zagrlimo svakog dana, i da nastavimo tako. Ali izgleda nije.
Nesto je nju dotuklo krajem maja, ranije je samo bila smorena kada smo joj pricali za jelo, ali sada.... (imala je 33kg po NJENIM recima 28. maja, kada se vratila sa putovanja, sada kao 37kg - sto sem vode, sa njenom potrosnjom kalorija ne moze biti nista)
A to da ne moze biti nista sem vode je problem kod nje. Ona smatra da se prelako goji, i svaki pomen da je to voda dovodi do jos jedne epizode.
Hvala na podrsci, svima, inace. Ko god da ima neke dodatne ideje ili zna koji doktor konkretno moze pomoci, javite.