Buraz i ja imam 16godina, ali ishranu sam sredio maximalno, znam kako je kad ne mozes, al evo neke racunice:
Ja za uzinu dobijem 200-250din plus ja u steku iam neku sicu u metalu i tako to i skupim oko 50din od toga
Za dorucak jedem 100-150g ovsenih i to je oko 15dib plus kupim za onu sicu 3-4jaja sto je 35-40din i eto ode ta sitnina, a ja imam odlican dorucak i jos na to dodam 300ml jogirta ili mleko sto uvek imamo u kuci sigurno
Sledeci obrok je od para za uzinu i za te pare kupim 250-300g belog mesa sto je oko 150-200din, a za ostale psre kupim pirinac koji jedem uz belo meso i peceni kikiriki(kao izvor zdravih masti) ovo meso raspodelim u dva obroka sa pirincem, a u poslednjem obroku pojedem 200-250g sira kojeg uvek imam u kuci, a plus ono sto kuci kuvaju.
Evo kao sto vidis moze sa 200-250din da se lepo jede, ja imam 16god, 72-73kg, 175cm, znam da ne trebam da se opterecujem oko ovoga, ali postao sam zavisnik tako da izlaska nema, ne znam sta cu kad se zavrsi skola jer necu imati novac za uzinu, a tu je i devojka pa moram i sa njom nesto kad izadjem, a mozda i odem negde da radim za nesto malo para tj.ako me puste roditelji, eto nadam se da sam ti pomogao, izvinjavam se ako ima nekih gramatickih gresaka, baguje mi fon.