Razumem starije da pokusavaju na sve nacine da odgovore ljude od uzimanja anabolika,jer da je dobro i da nema odredjenog rizika ne bi bilo ilegalno i niko se ne bi patio sa djetama i teskim treninzima,nego bi samo izabrao laksi put,ali opet smatram kad neko zna sta hoce treba ga uputiti.Treba se prvo dobro namuciti i provesti dosta vremena u teretani da bi se odlucio na ovaj korak.
Ja sam licno zamislio svoje telo kako bi ono trebalo da izgleda(postavio sam sliku pa ako nekoga zanima moze da pogleda trenutno stanje)i nema sanse da prestanem sa treninzima dok to i ne ostvarim.Kada bi mi neko rekao sta i kako tacno da radim i rekao za toliko vremena ces postici te rezultate prirodnim putem u potpunosti bih ga poslusao.Ali treba napomenuti da studiram,placam stan,hranu,a to nije ni malo jeftino,plus zalepio sam se za teretanu kao lud,a svi dobro znamo koliko je i bodibilding skup sport.Posto nisam daleko od vizuelnog cilja smatram da bi mi(koliko sam shvatio anabolici sluze kao tz. "final touch") steroidi dali tu finalnu notu u izgledu(malo punije i cvrsce misice sa malo manje bf
Konkretno da li ovaj test moze pomoci u ovoj mojoj nameri,ako bi ishrana bila onakva kakva treba da bude(a moram nekoga zamoliti,platiit,nebitno,da mi to sve bude po psu.