Pozdrav, imam 20 godina, 178-179cm visok, prosle godine imao 90 kg, sada sisao na 75kg, smrsao koliko toliko, ali izgubio dosta misica kao i sala, ali sada mi je ostao onaj najtezi deo, donji stomak, i visak sala na kukovima koji nikako ne mogu da skinem, a nije da nisam pokusao sa raznim dijetama sto ukidanjem brze hrane, slatkisa, grickalica, gaziranih i negaziranih sokova, alkohola, belog hleda, a i crni retko kad jedem, usresredio sam se uglavnom na proteine, malo masti kao i ugljenehidrate, probao sam i keto dijetu na kojoj sam bio zaista malo, to se kajem, mozda jedno 7 dana, ali sam uvideo da mi se na telu poznaju rebra, mogu se prebrojati a kukovi nikako da se smanji ili stesu, u teretanu sam krenuo pre mesec dana, imam pojas za mrsavljenje, ako uopste necemo i sluzi, i trcim 2-3x puta nedeljno, zavisi od posla..
Evo slike:
Evo moje ishrane od danas:
1 OBROK 07:00 - Casa mleka(1,5%) + 100-150gr ella sir + ovsene pahuljice, sve miksano i 40-50gr kikirikija
2 OBROK 09:30 - oko 200gr belog mesa + parce crnog hleba
3 OBROK posle posla oko 16:00 - 3 belanca, jedno celo jaje + kupus salata + tanjir pasulja
4 OBROK posle treninga 19:00 - sardina + salata + 100gr krompira
5 OBROK 21:30 - 200gr ella sir + salata
To bi bilo to, ne uzimam nista od suplemenata, svi saveti su dobrodosli, samo mi nemojte pisati, citaj forum i tako dalje, jer sam ga prelistao uzduz i popreko, pokusao dosta toga na sebi, ali pomaci su slabi.
Hvala unapred.