E pa drugari kao sto rekoh da okacimo neke slike, napravimo neku retrospektivu....
Oktobar i dobar deo novembra nisam trenirao a glavni razlog su bile finansije.Novac za fakultet, stan itd.itd...
Jednostavno takav sam da kad ne mogu da ispostujem ishranu u potpunosti , nije bas da ne mogu da treniram ali nije mi to to...Pocetkom decembra pocinje se sa treningom,ishranom prilagodjenom pocetku itd.itd..Nije bilo previse ostro a ni previse opusteno za pocetak,taman kako treba..U preriodu netreniranja nakupilo se 108 nekvalitetnih kilograma..
Pocinju rotacije 6 nedelja koje se zavrsavaju uspesno i krece se sa ketogenom dijetom u trajanju od 6 nedelja...
O samoj keto dijeti ne bih trosio previse reci jer je bas u poslednje vreme objavljeno dosta tekstova sto na fejsu sto na internetu...Ono sto sam ja izvukao kao pouku iz ove keto dijete jeste da se ne bojite masti i da nije svojstveno za keto dijetu da se osecate kao hodajuci mrtvac.Treninzi su, za razliku proslogodisnjih kada je svaki trening bio pakao,radjeni sasvim dobro i sa punom koncetracijom...
Sto se tice samo izgleda odnosno figure veoma sam samokritican i svestan sam sebe i svojih nedostataka a to su:
-uske klavikule,siroki kukovi SA DOSTA MASNIH NASLAGA
-VEOMA LOSE RUKE
-losa ledja,previse prazna,posebno gornji deo
-gornji deo grudi i jos dosta toga
Ovo zaista mislim da bi trebalo da se popravi da bi to pocelo da lici na nesto...Imam veliku zelju za binom i za takmicenjem ali sa druge strane sam i te kako svestan da sam veoma daleko od iste sa ovakvim izgledom...Razmisljao sam o prvom takmicenju sledece godine jer neko moje misljenje je da se za godinu dana od ove figure moze napraviti nesto sto bih moglo da izlgeda konkurentno na bini ali jos jednom kazem da je potrebno jos DOSTA,DOSTA RADA i ZNANJA..Takodje, u planu je da se pocne rad sa nekim ozbiljnim trenerom jer iako ja imam koliko toliko znanja ipak mi treba neko iskusniji ko zna sta radi...Volja i zelja su tu a za ostalo cemo videti...Da ne duzim vise evo slika koje iskren da budem nisu nesto ali ajde...Visina 194 cm, tezina - 93-94 kg, 20 god...