Nisam ubedjen da je to bila idelna varijanta. Zato sam i dosao da pitam posto uvazavam Vase misljenje i iskustvo kao daleko opsirnije odmog.
Kad sam pocinjao prihvatio sam misljenjq autora programa kqo zdravo za gotovo. Posto je svetskog renomea, cak je radio i sa rippetoeom trening pocetnika
vidi
kada vec moram
kao sto sam vec rekao,mnogo mnogo mnogo ali BAS MNOGO si se zacitao
dakle
u ovom programu ti si video samo ono sto je tebi ZVUCALO fanstacino
i sada npr,se ozpivas na autora i da je radio sa nekim
dakle
sta ti npr znas o autoru i sta ti znas da li je i sta radio sa bilo kim?
da li si ikada cuo rec MAREKTING? I DA LI SI ikada cuo npr da je ronnie coleman rekao,da nissta nikada nije uzimao osim BSN TRUE MASS i zar to po defaultu znaci upravo to?
Ja sam pokusao na suputlan nacin da ti kazem da si pre svega DETE u razvoju i da u ovom sportu NE POSTOJE PRECICE da samim tim sto rauzmes eng jezik i koristis skrcenice ili upotrebljavas termine koje su procitao na nekom USA sajtu ,ne znaci da si odmah veliki strucnjak i da je upravo to tj upravo ti termini sa koijima se gadjas ono sto je perfektno,sjajno i bas ono sto valja.
da se vratim na ovo
sam trening ima da ne kazem KAKVO IME,ali je naravno ime uradjeno prema populaciji i klijenteli koja ce da to "upija" a sada okusaj da zamislis koliko tvojih vrsanjka ima u USA koji su ovo platitli i onda ce ti sigurno mnoge stvari biti jasne
Dakle,samo ime je nesto sto zvecka po usima i vredja intelgineciju bilo koga,ko je vise od 5 godina u ovom sportu,a da ne pricam o ljudima na ovom forumu koji su prosli mnogo toga.
Matija,
ovaj forum je osnovan pre 9 godina.Ti si tada imao isto toliko tj 9 godina i naravno da je tehnolgija kao i sve ostalo,a pogtovo u sprotu napredovalo
ALi to nikako ne znaci da neko moze da preskoci 7 razreda osnovne skole i da ujde u 8 i da izvadi onu stvar i popisa sve oko sebe koji su isli i obijali tu skolu 7 godine (govorim metaficiki da bi lakse shvatio)
Ti trazis PRECICE u ovom sportu a njih NEMA
Kazes da je napredak FANSTACIAN-naravno da je fanstacian
a kako znas da ti anpredak ne bi bio isti ili bolje sa nekim konvencinlanim metodama treninga pa da ove i ovakve treninge ostavis sa kasnije?
da li me sada shvatas?!?!?!!?
STA GOD DA SI URADIO na pocetku i STA GOD DA RADIS,napredak ce biti FENOMENALAN!!
samo se zapitaj sta ces kasnije raditi,osism sto ces ili kriviti genetiku,ili ces se rezocarti u to sto ti je ortak bolji od tebe i verovatno shvatiti da on koristi metan ili neka prica,koju sam cuo bar 1000 puta do sada
nadam se da ni ti niti bio ko drugi nece krivo da shvati ovo sto sam napisao,ali zaista mislim da je veliki problem u tome sto ljudi citajutic strane forime itd itd,smatraju da su samim tim,mnogo vestiji,bolji,spreminji nego sva okolna oko njih
i ne govorim samo o ovom sportu..