Ma kakvo savetovanje ljudi gde sam to savetovao, Iskomentarisao sam rokijev post gde je napisao da ako prekine nolvu da pije dok je estrogen jos visok ispadne zajebancija u rekordnom roku a nigde nisam to procitao pre toga, Ja sam to rekao za sebe nikom nista ne preporucujem. Cak napomenuo da mnogi kude nolvu. . Da ne ulazimo u raspravu. Verovatno i gresim al tako ja radim ne menjam tim koji dobija.
Pa mozda i treba mozda i ne treba tu nema univerzalnog primera (posle tezih ciklusa deka i to) zavisi i od kure itd. Strelok ako hoces i ako si imao neki jaci ciklus kazes nesto pametno a ne tako s visine da postavljas pitanje kao da si milos sarcev.
Inace razmisljam kako to da nema stotine tema na stranim sajtovima pct sa lekovima mi je ucinio oporavak tezim i duzim i niko se ne zali a malte ne svi do jednog savetuju oporavak sa lekovima pogotovo posle tezih ciklusa i dobar deo njih tako i radi.
Necu da se raspravljam postujem stavove ljudi koji su razlog sto je dobar deo nas ovde niti kazem da sam u pravu niti da gradim sebe ovde jer verovatno niko nece znati ko sam. Ovde sam da nesto pametno procitam neko licno iskustvo itd- U ovom slucaju hteo da pokrenem da ljudi napisu svoja iskustva sa pctom. . Al ako to ne vole ljudi necu vise da postujem na forumu i to je to. .
Pa ako bude krenuo gino sa 37 mislim da cu ako nista imati kesa da odem na operejsn xP Sta da radim. Daj boze da ako nesto mora da se desi kao posledica jedino to bude. . Poz bilderi