dobro vece dobri ljudi, imam par pitanja sa kojim se nisam susreo u ovom delu podforuma i odlucio sam da ih postavim ovde u svojoj temi. Pre nego sto pocnem da napomenem da sam dosta citao i informisao se o hemiji. Napisacu plan ishrane na hemiji, medjutim mene muce neke druge stvari. 25 godina, 85kg, 184, treniram dosta dugo, sto boks, sto teretana. Prva kura, standard 500mg test, dianabol 3 dnevno.
1. 6 jaja, 150gr ovsenih, omega 3
2. 150gr mesa, 150 gr pirinca, salata
3. 200gr mesa, 150gr pirinca, salata
4. 200gr mesa, 200gr pirinca, aslata
5. 2 tunjevine, 300gr barenog krompira, salata
6. ella,bademi, omega3
Trenutno je ista ishrana, sa manjom kolicinom mesa i pirinca, ovakvo nesto planiram na kuri.
Bicu direktan, kako je tako je. Naime, ranije kao klinac (kao klinac mislim na razmisljanje koje sam tada imao sa 19,20,21,22) god sam bio veoma nezreo i veoma nezdravo vodio zivot, iako sam i tada trenirao, ali nisam toliko pazio na ishranu, pogotovo na zdravlje. Voleo sam da zapalim dzoint, povucem koku, pojedem ekstazi na zurkama. Znam da ovome nije mesto ovde ali jednastavno ne znam kome da se obratim. Od tada sam potpuno promeni nacin zivota, redovno spavam, treniram, radim, i jednostavno sam prerastao te stvari i sada kada bi odradio prvu kuru lupam glavu da li bi to moglo imati posledica . Konkretno mislim na metane. Da napomenem da nikad nisam imao problema sa jetrom,zeludcom,bubrezima znaci potpuno sam zdrav, ali opet me jako to kopa i moram nekog strucnijeg da pitam. Bojim se da ne daj Boze pokvarim zeludac (ukoliko on ima posledica od ludih godina) . Znam da ovo nije nikakva strasna kura, ali opet me muce te stvari i nemam kome da se obratim. Voleo bi kad bi neko bez osudjivanja i iskreno dao neki savet. Nebi nista drugo umesto metana (ukoliko naravno ne rizikujem da zaradim neku bakteriju na zeludcu ili sj*ebem jetru od toksicnosti), a i koliko vidim prve kure se uglavnom svode na test+dianabol. Od zastite bih imao nolvu pri ruci, i razmisljam se o liv52 od pocetka. Da li je liv52 zastita iskljucivo za jetru ili stiti i zeludac? To je to sto me je mucilo, izvinjavam se na ovolikom postu, i hvala onima koji su izdvojili vremena da ga procitaju.
Svako dobro