Novembar 01, 2024, 01:22:04 posle podne
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
419.332 poruka u 18.764 tema - 20.971 članova - Poslednji član: MaëlJet
X3MShop banner

Autor Tema: Petar_ Popovic - Moja ishrana  (Pročitano 4966 puta)

Van mreže S T E F A N

• Middleweight Member
  • MMA and GYM
Odg: Petar_ Popovic - Moja ishrana
« Odgovor #15 poslato: Maj 03, 2015, 02:01:22 posle podne »
Slobodno to sve u jedan obrok stavi, i uzivaj...nema greske tu...i posle cim dodjes kuci jedes jos jednom i posle toga trening...

Van mreže Petar_ Popovic

• Član
  • *
« Odgovor #16 poslato: Maj 03, 2015, 02:34:12 posle podne »
Slobodno to sve u jedan obrok stavi, i uzivaj...nema greske tu...i posle cim dodjes kuci jedes jos jednom i posle toga trening...

ok,moze sad neko misljenje dal mi treba karnitin i koja kolicina do sad sam po 1gr dnevno uzima?

Van mreže @nTr@x4Fun

• Cruiserweight Member
  • Only managed persistent !!!
« Odgovor #17 poslato: Maj 03, 2015, 03:12:57 posle podne »

ok,moze sad neko misljenje dal mi treba karnitin i koja kolicina do sad sam po 1gr dnevno uzima?
uzimaj slobodno L-carnitin pre treninga 1gr za pocetak i ne brini.U skoli ti ne treba.
Be patient,results will come !!!

Van mreže Petar_ Popovic

• Član
  • *
« Odgovor #18 poslato: Maj 03, 2015, 03:25:23 posle podne »

uzimaj slobodno L-carnitin pre treninga 1gr za pocetak i ne brini.U skoli ti ne treba.
ok hvala