Novembar 01, 2024, 03:33:16 posle podne
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
419.333 poruka u 18.764 tema - 20.971 članova - Poslednji član: MaëlJet
X3MShop banner

Autor Tema: Petar_ Popovic - Moja ishrana  (Pročitano 4973 puta)

Van mreže Petar_ Popovic

• Član
  • *
Petar_ Popovic - Moja ishrana
« poslato: Maj 02, 2015, 09:11:15 posle podne »
Pozdrav svima,zovem se Petar iz Podgorice sam.Treniram 7 mjeseci a ishranu sam sredio tek zadnja 3 mjeseca.U pocetku je to bilo onako dosta lose al sad mislim da je ok,vi procijenite.
16 godina,189cm,95 kg (bas mi lijepo stoji nemam drob i slicno,dosta kvalitetna masa osim grudi koje bas zaostaju al jbg mora biti problema uvijek),cilj definicija.

1. 4 bjelanceta,125gr posnog sira (President) kasika maslinovog+multivitamin
2. 50gr mesa i neka salata u integralnom hlebu
3. isto + 25gr badema
4. 6 bjelanaca + salata (sa maslinovim uljem)+kafena kasicica kikiriki putera (99,5 posto kikiriki) + multivitamin
5. pwm protein konoplja (bio je whey al sam uzeo sad malo da probam da vidim kako radi posto ga hvale u teretani)
6. 200gr mesa + salata (maslinovo ulje)
7.100gr mesa+salata (maslinovo)+125gr posnog (President)+2 kasike kikiriki putera
8. 300gr posnog +25gr badema+3xomega 3+multivitamin

E sad zanimaju me neke stvari,cesto zbog obaveza ne stizem da jedsm svaka dva sata vec jedem ponekad npr u 6 pa u 7 ono sat vremena razmaka ne 2 nzn dal je greska.
I interesuje me sta mislite dal je President dobar izbor ,ima 5,5mlijecne masti al nema sa manje u Podgorici.

Sto se treninga tice od ponedeljka ide ovako:
grudi biceps
ledja triceps
noge list trbusni srednje rame (za srednje 1 vjezba 3ser.)
grudi biceps zadnje rame (manji obim biceps nego u prvom ,zadnje rame 1 vjez. 3ser.)danu
ledja triceps prednje rame (za prednjr kao srednje i zadnje isto)
pa 2 dana odmora
Ako nije ok moze i savjet za trening.
Od osnovnih vjezbi izbjegavam cucanj jer se bojim jos sam mlad da bi nabio 100kg na sebe.

« Poslednja izmena: Maj 02, 2015, 09:54:10 posle podne mica86 »

Van mreže mica86

• Global Moderator
  • Heavyweight Member
  • Workout, eat right, stay healthy...die anyway!
Odg: Moja ishrana
« Odgovor #1 poslato: Maj 02, 2015, 09:32:40 posle podne »
Malo mesa u 2. i 3. obroku. Ubaci slobodno i po neko celo jaje nece ti nista biti. Slabo imas UH samo taj integralni hleb, jako brzo ce dijeta prestati da ti daje rezultate, moraces malo bolje da je isplaniras. Whey je bolji od proteina konoplje. President sir je ok.

Van mreže Petar_ Popovic

• Član
  • *
« Odgovor #2 poslato: Maj 02, 2015, 09:40:19 posle podne »
Malo mesa u 2. i 3. obroku. Ubaci slobodno i po neko celo jaje nece ti nista biti. Slabo imas UH samo taj integralni hleb, jako brzo ce dijeta prestati da ti daje rezultate, moraces malo bolje da je isplaniras. Whey je bolji od proteina konoplje. President sir je ok.

naravno znam da je whey bolji al sam uzeo malo da isprobam,ubacicu uh onda jos nedje,a ovo meso nmg kako treba da spremim sendvic jer to nosim u skolu taj 2. i 3. obrok.

Van mreže mica86

• Global Moderator
  • Heavyweight Member
  • Workout, eat right, stay healthy...die anyway!
« Odgovor #3 poslato: Maj 02, 2015, 09:49:08 posle podne »
Moras bolje da organizujes dijetu, da napravis plan po danima. Citaj malo o rotacijama UH, low carb dijeti itd.
U skolu ponesi piletinu u plasticnoj ciniji, ili stavi vise mesa u sendvic. Snadji se, nisi jedini koji ide u skolu i trenira.

Nije mi jasno zasto bi isprobavao nesto ako znas da je losije, mislim na protein konoplje.

Trening ti nije dobar.
Bas zato sto si pocetnik i treba da se drzis osnovnih vezbi kao sto je npr. cucanj. Sigurno neces odmah stavljati 100kg dok ne savladas tehniku izvodjenja vezbe.

Van mreže Petar_ Popovic

• Član
  • *
« Odgovor #4 poslato: Maj 02, 2015, 10:33:23 posle podne »
Moras bolje da organizujes dijetu, da napravis plan po danima. Citaj malo o rotacijama UH, low carb dijeti itd.
U skolu ponesi piletinu u plasticnoj ciniji, ili stavi vise mesa u sendvic. Snadji se, nisi jedini koji ide u skolu i trenira.

Nije mi jasno zasto bi isprobavao nesto ako znas da je losije, mislim na protein konoplje.

Trening ti nije dobar.
Bas zato sto si pocetnik i treba da se drzis osnovnih vezbi kao sto je npr. cucanj. Sigurno neces odmah stavljati 100kg dok ne savladas tehniku izvodjenja vezbe.

Brate hvale konoplje,ne kosta me nista da ga probam mjesec dana,sta da promijenim u treningu tacno? A ovo za cucanj,urafio sam ga do sada 4 puta (za ovih 7mj) i radio sam sa 85kg,mogao sam i vise al me strah bilo,a na leg press radim sa 200kg ( to je max na spravi) tako da mislim da noge ne zaostaju.
Sto se hrane tice,vidjecu nesto da stabim vise mesa i pokusacu low carb dijetu ako je preporucujes?

Van mreže S T E F A N

• Middleweight Member
  • MMA and GYM
Odg: Petar_ Popovic - Moja ishrana
« Odgovor #5 poslato: Maj 02, 2015, 11:38:03 posle podne »
Cemu 8 obroka? Ako mislis da ces sa 8 obroka ubrzati metabolizam vise nego sa 4-5, varas se...Sklopi 4-5 obroka al da valjaju, da imas po 150-200g mesa po obroku...Jedi cela jaja, samo uracunaj masti iz zumanceta u dozvoljeni dnevni unos masti..
Taj protein iz konoplje ti ne treba, to ti je po merici 20g proteina, pojacaj 100g mesa dnevno i eto ti te merice proteina konoplje.Kad sakupis novac, uzmi whey i pij posle treninga, eventualno ujutru, nije neophodno ujutru naravno...
Aj malo bolje organizuj obroke, pa postavi da prekontrolisemo.

Van mreže Petar_ Popovic

• Član
  • *
« Odgovor #6 poslato: Maj 03, 2015, 08:19:57 pre podne »
Cemu 8 obroka? Ako mislis da ces sa 8 obroka ubrzati metabolizam vise nego sa 4-5, varas se...Sklopi 4-5 obroka al da valjaju, da imas po 150-200g mesa po obroku...Jedi cela jaja, samo uracunaj masti iz zumanceta u dozvoljeni dnevni unos masti..
Taj protein iz konoplje ti ne treba, to ti je po merici 20g proteina, pojacaj 100g mesa dnevno i eto ti te merice proteina konoplje.Kad sakupis novac, uzmi whey i pij posle treninga, eventualno ujutru, nije neophodno ujutru naravno...
Aj malo bolje organizuj obroke, pa postavi da prekontrolisemo.

8 obroka imam jer se dignem u 6 30 jedem pa u skolu,tamo sam do 3 i imam 2 obroka tamo,kad dodjem opet jedem i na trening,posle treninga 2 obroka i vecera.Nisam ovo zbog metabolizma radio nego da bi pojeo dovoljno

Van mreže Pedja_Petrovic

• Admin
  • Super-heavyweight Member
  • THE GENERAL OF ARMY
    • Ogistra Suplement Shop
« Odgovor #7 poslato: Maj 03, 2015, 11:29:53 pre podne »
Citat
Brate hvale konoplje,ne kosta me nista da ga probam

a ko hvali?
i kosta te to da ces izgubiti vreme.Kao na reklami za herbalife..za 14 dana izgubio sam dve nedlje!!
tako i ti

i ovde mi se cini kao da ti u stvari ljudima koji su ti dali TACNE odgovore na tvoje greske,ti njih ubedjujes u surotno?
ili gresim?

Van mreže Petar_ Popovic

• Član
  • *
« Odgovor #8 poslato: Maj 03, 2015, 11:42:10 pre podne »
Citat
Brate hvale konoplje,ne kosta me nista da ga probam

a ko hvali?
i kosta te to da ces izgubiti vreme.Kao na reklami za herbalife..za 14 dana izgubio sam dve nedlje!!
tako i ti

i ovde mi se cini kao da ti u stvari ljudima koji su ti dali TACNE odgovore na tvoje greske,ti njih ubedjujes u surotno?
ili gresim?
Gresis,jer trazim misljenje,naravno da cu da uvazim,i necu uzeti konoplje nastavicu whey,a 8 obroka imam jer ne znam kako drukcije,moram ujutro,moram u skoli dva kad dodjem jedan,posle treninga dva i vecera,ako gresim negdje recite

Van mreže Pedja_Petrovic

• Admin
  • THE GENERAL OF ARMY
    • Ogistra Suplement Shop
« Odgovor #9 poslato: Maj 03, 2015, 12:02:38 posle podne »
Nije probem u 8 obroka..nema tu sta lose
i svaka cast,ako ti nosis toliku kolcinu hrane u skolu i postujes sve sto si napisao

Van mreže Petar_ Popovic

• Član
  • *
« Odgovor #10 poslato: Maj 03, 2015, 12:15:41 posle podne »
Nije probem u 8 obroka..nema tu sta lose
i svaka cast,ako ti nosis toliku kolcinu hrane u skolu i postujes sve sto si napisao
nemam razloga da lazem,jer nema koristi od toga :D
zanima me takodje sta mislite o l-karnitinu do sada sam uzimao po 2 kapsule od 500mg pred trening ,i mislio sam da ubacim jos jednu u skoli,da li je potreban on uopste?
Takodje ne mogu da odlucim dal da idem na rotacije ili low carb pa sta vi muslite da je bolje ko prva dijeta?
« Poslednja izmena: Maj 03, 2015, 12:18:00 posle podne Petar_ Popovic »

Van mreže Pedja_Petrovic

• Admin
  • THE GENERAL OF ARMY
    • Ogistra Suplement Shop
« Odgovor #11 poslato: Maj 03, 2015, 12:50:36 posle podne »
rotacije uvek prvo
a neznam gde je bilo ko rekao da lazes
ja sam rekao samo-svaka cast

Van mreže Petar_ Popovic

• Član
  • *
« Odgovor #12 poslato: Maj 03, 2015, 01:06:11 posle podne »
rotacije uvek prvo
a neznam gde je bilo ko rekao da lazes
ja sam rekao samo-svaka cast
pa ne ne,ne kazem da si rekao nisi razumeo,rekao si ako nosim ja kazem da nema razloga da lazem,ne kazem da kazes da lagem :D
rotacije idu onda od sjutra
a za karnitin sta mislis?

Koliko gr uh ima u integralnom hlebu?
« Poslednja izmena: Maj 03, 2015, 01:20:49 posle podne Petar_ Popovic »

Van mreže S T E F A N

• Middleweight Member
  • MMA and GYM
« Odgovor #13 poslato: Maj 03, 2015, 01:33:48 posle podne »
Ali cemu dva obroka za redom po 50g mesa? daj bre, uzmi 150g mesa i pojedi u jednom...i posle kad dodjes kuci jedi...

Zavisi koji hleb, ako je tonus oko 40g UH, ako je onaj drugi od int brasna, oko 50-60g UH..Trebalo bi da pise na pakovanju...
« Poslednja izmena: Maj 03, 2015, 01:47:24 posle podne S T E F A N »

Van mreže Petar_ Popovic

• Član
  • *
« Odgovor #14 poslato: Maj 03, 2015, 01:51:38 posle podne »
Ali cemu dva obroka za redom po 50g mesa? daj bre, uzmi 150g mesa i pojedi u jednom...i posle kad dodjes kuci jedi...

Zavisi koji hleb, ako je tonus oko 40g UH, ako je onaj drugi od int brasna, oko 50-60g UH..Trebalo bi da pise na pakovanju...

cek zar je bolje 100gr mesa u jednom dok sam u skolu ili dva po 50gr ako sam u skolu od 8 do 3 (15h)?