Pozdrav svima,zovem se Petar iz Podgorice sam.Treniram 7 mjeseci a ishranu sam sredio tek zadnja 3 mjeseca.U pocetku je to bilo onako dosta lose al sad mislim da je ok,vi procijenite.
16 godina,189cm,95 kg (bas mi lijepo stoji nemam drob i slicno,dosta kvalitetna masa osim grudi koje bas zaostaju al jbg mora biti problema uvijek),cilj definicija.
1. 4 bjelanceta,125gr posnog sira (President) kasika maslinovog+multivitamin
2. 50gr mesa i neka salata u integralnom hlebu
3. isto + 25gr badema
4. 6 bjelanaca + salata (sa maslinovim uljem)+kafena kasicica kikiriki putera (99,5 posto kikiriki) + multivitamin
5. pwm protein konoplja (bio je whey al sam uzeo sad malo da probam da vidim kako radi posto ga hvale u teretani)
6. 200gr mesa + salata (maslinovo ulje)
7.100gr mesa+salata (maslinovo)+125gr posnog (President)+2 kasike kikiriki putera
8. 300gr posnog +25gr badema+3xomega 3+multivitamin
E sad zanimaju me neke stvari,cesto zbog obaveza ne stizem da jedsm svaka dva sata vec jedem ponekad npr u 6 pa u 7 ono sat vremena razmaka ne 2 nzn dal je greska.
I interesuje me sta mislite dal je President dobar izbor ,ima 5,5mlijecne masti al nema sa manje u Podgorici.
Sto se treninga tice od ponedeljka ide ovako:
grudi biceps
ledja triceps
noge list trbusni srednje rame (za srednje 1 vjezba 3ser.)
grudi biceps zadnje rame (manji obim biceps nego u prvom ,zadnje rame 1 vjez. 3ser.)danu
ledja triceps prednje rame (za prednjr kao srednje i zadnje isto)
pa 2 dana odmora
Ako nije ok moze i savjet za trening.
Od osnovnih vjezbi izbjegavam cucanj jer se bojim jos sam mlad da bi nabio 100kg na sebe.