Pozdrav ljudi...
Duze sam na ovom forumu u fazonu gosta,citam citam i citam,neverovatni ste obzirom koliko informacija ovde bacate zaista!Odlucih da se svima predstavim...
Zivim i radim u BGD,ozenjen,bez dece,posao u haosu i ostalo kao i kod vecine vas garant
.Mogu reci da sam sportsko dete,tako i odgajano.Sam otac bio profesinalni sportista,kao i djed u neku ruku,ja takodje ali sam morao zbog nekih zivotnih zezancija da napustim celu tu pricu profesionalnog sporta pre nekih 7-8 godina,moralo se.Sto se tice teretane,gvozdja i ostalog,obzirom da mi je stric pokojni bio u SFRJ medju bench presserima,usadio mi je da kazem neki temelj sto se toga tice.
Mogu reci da sam u teretani solidanog staza,ali sa nekim odstupanjima na koje me je zivot naterao,najvise tezih povreda,operacija i ostalog.Kontam da sam u kontinuitetu nekih 3 godine konstantno u gymu.Nisam u fazonu "spremanja za plazu" i te zafrkancije,treniram zato sto volim biti aktivan,zdrav i jak sto je moguce vise
.Nikome ne poziram (sem zeni
),ne solim pamet itd itd...
Imao sam tu srecu da imam ovakav forum i jos par ljudi koji znaju celu tematiku ili barem delimicnu,uz pomoc njih i literature sebe nadogradjujem informacijama o svemu sto volim,tj o ovom sportu.
Što se hemije tiče,nikada je nisam probao,ali me strasno zanima sve u vezi nje pa dosta citam.Nije da nemam m... da skupim i bocnem se,vec situacija,moja forma,finansije mi ne daju za pravo da to cinim.Nije problem ubosti se,gutati bombonice kao tik-tak vec da uz sve to mora se imati jaka cista hrana u izobilju,a i mirniji zivot koji trenutno nemam par godina unazad.
Slike cu ubaciti u toku dana,bilo je tu raznih mojih izdanja,od 120kg do nekih 89,pa gore pa dole uostalom videcete...Trenutno sam na mojih 192cm tezak oko 107kg,ima tu solidno viska (po mojoj procenih nekih 10-15kg),ali docice nekada i to kao prioritet da se stesa.Klopa je sada na nekih 70-80% cista,ali posao,tj dva posla cine cuda
.
Potrudicu se da vas i dalje pratim,kvalitetni ste svi kao i sadrzaj.Ucestvovacu tamo gde skontam da mogu da pomognem koliko je u mojoj znanstvenoj moci,u protivnom pitam ucim i ucim.
Nemam neki odredjeni cilj,bar za sada..Hocu da se osecam jako i zdravo prevashodno,ostalo kada se bude moglo odraditi u fullu.
Nadam se da vas nisam udavio,veliki pozdrav za sve vas!
P.S.
O mom treningu,klopi i ostalom pisem neki drugi put...ako me nahvata šef moraću da ga ulemam
...