Novembar 15, 2024, 10:42:01 posle podne
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
419.358 poruka u 18.766 tema - 20.971 članova - Poslednji član: Dzo Mavrovunotis
X3MShop banner

Autor Tema: On line trener da ili ne  (Pročitano 10480 puta)

Van mreže Sasa024

• Član
  • *
On line trener da ili ne
« poslato: April 17, 2015, 05:16:49 posle podne »
Vidi ovako.
Reskiras 1-2 izlaska mesecno u grad i umesto toga platis nekog licnog trenera ko ce ti napraviti plan i program ishrane i treninga. Za te pare mozes dobiti online coaching i radis tako. Najcistije i najjednostavnije i ne moras da razbijas glavu da li treba ovako ili onako i koliko i kad i cega da uzmem i kakvu kuru da odradim.
Jbg ja sam tako uradio posto samm prvu kuru radio sam i umastio se ko prasac. sad sam na dijeti i uskoro ako bude sve ok idem na drugu kuru koja mora biti uspesnija.

Van mreže Bodyguardxmen

• Član
  • *
Odg: Odg: Boldenone, Test E, Stanozolol ciklus
« Odgovor #1 poslato: April 17, 2015, 05:20:24 posle podne »
Pa necu da placam trenere :D zato se i ovde obracam

Van mreže Serbian Beast

• Light Heavyweight Member
  • Battle Tested !
« Odgovor #2 poslato: April 17, 2015, 07:38:02 posle podne »
Vidi ovako.
Reskiras 1-2 izlaska mesecno u grad i umesto toga platis nekog licnog trenera ko ce ti napraviti plan i program ishrane i treninga. Za te pare mozes dobiti online coaching i radis tako. Najcistije i najjednostavnije i ne moras da razbijas glavu da li treba ovako ili onako i koliko i kad i cega da uzmem i kakvu kuru da odradim.
Jbg ja sam tako uradio posto samm prvu kuru radio sam i umastio se ko prasac. sad sam na dijeti i uskoro ako bude sve ok idem na drugu kuru koja mora biti uspesnija.

Zasto bi placao trenera , i to pogotovo online kad ide rekreativno ? Treba mu dan na forumu da poveze za ishranu sta da sta ne i koliko cega .
POWERLIFTING BECAUSE FUCK YOU !

Van mreže Bodyguardxmen

• Član
  • *
« Odgovor #3 poslato: April 17, 2015, 07:46:24 posle podne »
Zapravo, planiram da se bavim bodibildingom. Trenutno planiram da, kad prodje ovo takmicenje u physique kategoriji, dodam malo gasa i da budem na bini kao BB. Ali bih prvi ciklus sam, bez trenera odradio. Zelja mi je osvojiti neku titulu,volim tu disciplinu, red i rad. :)

Van mreže Sasa024

• Član
  • *
« Odgovor #4 poslato: April 17, 2015, 08:28:18 posle podne »
Svako sa svojim novcem neka radi sta god hoce,ali sa kvalitetnim trenerom moze postici mnogo vise i lakse i brze (na kraju i jeftinije) nego da sam luta,pokusava i gresi jer tesko da ce sve proteci kao "po loju".

Ok kako god,to je moje vidjenje stvari.

Van mreže Bodyguardxmen

• Član
  • *
« Odgovor #5 poslato: April 17, 2015, 08:37:37 posle podne »
Druze, da ne bude golemi off topic, al ajde
Jedva cu skupiti para za taj ciklus i za tu ishranu za koju znam da mora biti brutalna. Nemam para za trenera, a ni moji. Student sam, ne radim nigde, od svojih crpim novac, ne izlazim, sve novce ulazem u trening i hranu. Zato se cimam oko tog cciklusa, zato cu sve uraditi da zadrzim svu dobijenu masu na istom. Ima li jos neko predlog neki ljuudi? :D

Van mreže Стрелок

« Odgovor #6 poslato: April 17, 2015, 09:11:47 posle podne »
Rokni samo galeniku za prvu kuru. Kakav crni winny i bolda

Van mreže Bodyguardxmen

• Član
  • *
« Odgovor #7 poslato: April 17, 2015, 09:24:10 posle podne »
Hvala druze na predlogu.
Koliko mogu ocekivati dobitka na misicnoj masi, zavisi od mene, ali opet okvirno da znam sta da ocekujem?
Cuo sam za preparat arimidex koji mnogi koriste u toku kure za sprecavanje retencije vode i aromatizacije. Je l bi to bilo pozeljno i ako ne, sta bi bilo pozeljno?

Van mreže Serbian Beast

• Battle Tested !
« Odgovor #8 poslato: April 17, 2015, 10:11:26 posle podne »
Samo depo i cepaj , kakav arimidex i ekipa . ako bude nekih problema javise ovde resicemo . Za sad se opusti i uzivaj  ;)

Van mreže BUKAS

• Iron team
  • Super-heavyweight Member
  • IRON REPUBLIC GYM BEOGRAD - Despota Stefana 68c
On line trener da ili ne
« Odgovor #9 poslato: April 20, 2015, 09:39:55 pre podne »
Evo cisto da stavim i ovde intervju sto smo radili za portal sportista.me.

http://sportista.me/online-trener-da-ili-ne/

Van mreže Marko Dj.

• Middleweight Member
« Odgovor #10 poslato: April 20, 2015, 01:10:31 posle podne »
Zasto bi placao trenera , i to pogotovo online kad ide rekreativno ? Treba mu dan na forumu da poveze za ishranu sta da sta ne i koliko cega .
Oces da kazes da je bacanje novca ako imas trenera,a ne spremas se za binu?
Bas ti misljenje nije na mjestu...Mozes ti citati sto forum,sto druge strucne knjige,istrazivanja,blabla..edukovati se i pored trenera.Cak ako i imas neku dilemu imas sa kim da se posavjetujes,dobijes odgovor,objasnjenje kako zasto itd
Mimo svega toga,nekim ljudima treba neki da kazem autoritet iznad sebe,jer kad ti dajes nekome tesko stecen novac,neces se zebavati i ne postovati dogovor(plan)..
I ako imas trenera ne znaci da si osoba koja zeli sve zdravo na gotovo,
my two cents ;)

Van mreže eXe

• Cruiserweight Member
    • eXe Gym - Novi Sad
« Odgovor #11 poslato: April 20, 2015, 05:35:47 posle podne »
slozio bih se uvek je nice imati nekog sa kim mozes da se posavetujes :)
eXe GYM
Vase Stajica 27, Novi Sad

eXe GYM - YOUTUBE

Personalni treninzi
https://www.facebook.com/exegym

Van mreže Serbian Beast

• Battle Tested !
« Odgovor #12 poslato: April 20, 2015, 05:41:19 posle podne »
Oces da kazes da je bacanje novca ako imas trenera,a ne spremas se za binu?
Bas ti misljenje nije na mjestu...Mozes ti citati sto forum,sto druge strucne knjige,istrazivanja,blabla..edukovati se i pored trenera.Cak ako i imas neku dilemu imas sa kim da se posavjetujes,dobijes odgovor,objasnjenje kako zasto itd
Mimo svega toga,nekim ljudima treba neki da kazem autoritet iznad sebe,jer kad ti dajes nekome tesko stecen novac,neces se zebavati i ne postovati dogovor(plan)..
I ako imas trenera ne znaci da si osoba koja zeli sve zdravo na gotovo,
my two cents ;)

Da bacanje para je . Nikad nisam imao trenera , sve sto sam uradio uradio sam sam , tako da mi je to apsolutno bacanje para , pogotovo online ! Ako bi nekad razmisljao o tome to bi jedino bio kao spoter jer nemam koga da mi pomaze oko tezina i to je to .

Van mreže Serbian Beast

• Battle Tested !
« Odgovor #13 poslato: April 20, 2015, 05:42:21 posle podne »
slozio bih se uvek je nice imati nekog sa kim mozes da se posavetujes :)

Slazem se , svi mi se savetujemo ponekad izmedju sebe , ali da platim to , pogotovo online ako ne znam lika i nikad ga nisam video , nope  :)

Van mreže Pedja_Petrovic

• Admin
  • Super-heavyweight Member
  • THE GENERAL OF ARMY
    • Ogistra Suplement Shop
« Odgovor #14 poslato: April 20, 2015, 05:45:13 posle podne »
Citat
, tako da mi je to apsolutno bacanje para , pogotovo online

ovo ti POTVRDUJEM da nisi u pravu i to 2 mil %
razlog tome je LICNO iskustvno
Da ne pricam o tome sa KIM sam radio,ali npr 2004 god kada sam udario glavom u zid,tu je bii Milos.
naravno,ne u Srbiji vec na internetu i uz pomoc njegovin ONLINE saveta su se iznenadili kada su me videli te godine na kupu ,a posle toga i na Balkanskom jer je transformacija bila neverovatna
Tako da...nije ti na mestu razmisljanje
to sto si ti napravio sam kako kazes-ti si zadovljan
a kako znas da ne bi napravio VISE bar 5 x da si imao nekoga ko zna?
Evo,ja potvrdiujem da sam sigurno mogao da izlgedam bolje 10 x da sam od samog pocetka imao nekoga
Ne kapiram zasto je stid priznati tako nesto ili zasto dopisutiti sujeti da kazes NE-JA SAM NAJJACI ,NAJBOLJI itd itd

veruj mi da pogresno razmisjas (ne o ovom zadnjem delu jer nemogu da rpicam za tebe jer te i ne poznajem) vec pogresna ti je percepciju u vezi trenera