Koja je uloga winstrla u ovom hzaraderstvu?
I kkako znas da ce ti trebati PCT ili si samo cuo da treba rokati HCG i nolvadex posle kure i da ce sve biti tip top i da nemas brige ni za sta ,vec da je to "zastita" i da si zasticen od svega?
Hvala na odgovoru
hzaraderstvu? Nisam skapirao
Sto se pcta tice, znam da su bold ne pretvara u estrogen kao ni winstrol, ali mozda bi bilo potrebno nekog anti estrogena ubaciti tu zbog test-e? Sta mislite, sta bi se moglo ubaciti od toga? Znam da je to zastita, zato i hocu da sve lepo bude isplanirano, mogu nauciti dosta do januara, zato se i vama obratih.
Dakle, sta savetujete, clomid, nolva, hcg ili sta vec?
Mislio sam da ubacim winny posle poslednje doze testa , nekako sam nekom svojom logikom skontao da ce winstrol dati cvrstinu i lepsi izgled misica, suvlji to jest a i da ce se taj misic duze zadrzati. Da napomenem da sto se ishrane tice, treninga, suplementacije, nije problem nista, samo od Vas trazim upute i sta god, da sto vise kvalitetne mase zadrzim. naravno znam da se posle ciklusa izgubi ponesto, al ja bih hteo sto manje izgubiti
Inace, ne planiram da budem ON duze od 16-18 nedelja.
Svi mi pricaju ubaci metan kao kickstart, mada , meni je nekako prljav jer je kod nas zastupljen vecinom neki koji je pravljen u podrumima, domaca proizvodnja takoreci.
Sto se bolda tice, on mi zvuci dobro zbog vaskularnosti i apetita koji omogucuje, sto je vrh za masu, a planiram da ga koristim od 16-18 nedelja, (jer je sporo oslobadjajuci i tek kickuje posle par nedelja), da bih iskoristio sto vise, jer necu moci uskoro nakon toga raditi cikluse.
da ponovim, cilj mi je sto kvalitetniji misic, sa sto manje retencije vode. Sta mislite o kombinaciji ovih preparata? Slobodno se raspisite