To je moj fah. Ja sam hokejas a inline skating je brat hokejov Ako ima nekog iz BG-a da vozi nek se javi...
Citat: LUC1FER Maj 15, 2006, 10:57:28 pre podneTo je moj fah. Ja sam hokejas a inline skating je brat hokejov Ako ima nekog iz BG-a da vozi nek se javi... Ja sam trenirao klizanje godinu ipo, pa trenirao hokej godinu ipo. Klizanje od 5. god. pa do 6 ipo, a hokej od 8. do 9 god.
Citat: bez padez Decembar 19, 2006, 12:14:15 pre podneCitat: LUC1FER Maj 15, 2006, 10:57:28 pre podneTo je moj fah. Ja sam hokejas a inline skating je brat hokejov Ako ima nekog iz BG-a da vozi nek se javi... hehehe oces sexy sport? Pogledaj kanal DSF posle 12 Ja sam trenirao klizanje godinu ipo, pa trenirao hokej godinu ipo. Klizanje od 5. god. pa do 6 ipo, a hokej od 8. do 9 god.U to je bas seksi...
Citat: LUC1FER Maj 15, 2006, 10:57:28 pre podneTo je moj fah. Ja sam hokejas a inline skating je brat hokejov Ako ima nekog iz BG-a da vozi nek se javi... hehehe oces sexy sport? Pogledaj kanal DSF posle 12 Ja sam trenirao klizanje godinu ipo, pa trenirao hokej godinu ipo. Klizanje od 5. god. pa do 6 ipo, a hokej od 8. do 9 god.