Iskreno ja sam otisao cisto radi reda da proverim krvnu sliku a onda kada su videli rezultate odmah su me napali da je zbog proteina, nakon toga sam otisao na ultra-zvuk snimanje i receno mi je da je sve uzrok od suplemenata koji meni stete, cak mi je doktorka rekla da zna ljude koji su umrli od koka kole i da cu ja mozda dobiti cirozu jetre ako nastavim sa konzumacijom suplemenata ? Strasno jos mi je rekla kako ovo sve sto mi je rekla nista nije izmisljeno niti laz, kako je ona imala mnoge takve slucajeve, itd, itd. Ja iskreno nikakve bolove nisam imao, nisam nista lose osecao, sve je teklo u full-u i onda odjednom su me terali da odem da dam krv i sve je to pocelo. Ja sam visok 192cm i imam trenutno 90kg, jedem 5 puta dnevno, u toku dana iz hrane unesem 220g proteina i 30g iz suplemenata. Shvatam da tom kolicinom svoje bubrege preopterecujem i smanjicu kolicinu hrane ali takodje mislim da ne trebam prekinuti sa konzumiranjem suplemenata jer smatram da je sve to laz, ja sam imao problem sa vidom, nakon sto sam poceo sa proteinom na sledecem pregledu meni je doktor rekao da mi je dioptrija nekim cudom smanjena iz razloga jer mi je oko poraslo ? I posle protein je stetan, sve je to farmaceutska mafija dragi moji, jos mi je ona napisala na papiru neke lekove koje trebam da kupim, ne nameravam uopste.