Pozdrav. Treba mi mala pomoć i da čujem tuđe iskustvo i razmišljanje.
Zanima me praktikuje li neko gore pomenutu kombinaciju i da li izdržava i ima li napretka? Ozbiljno razmišljam o ponudi jednog ortaka, koji se bavi kompletnom adaptacijom stanova, da mu se pridružim u radu, jer bih mesečno izlazio na oko 1000 e, što pokriva mnoge moje troškove, uključujući i sve vezano za bodibilding. Najviše se brinem u pogledu odmora mišića... energije imam na pretek i neće mi biti teško da posle celodnevnog rada idem i u teretanu uveče. Slično sam praktikovao prošle godine, ali vrlo kratko. Ovaj put bi to bilo na duže staze.
Ne bih rmbačio baš svaki dan kao npr. fizikalac na građevini, ali danima kada se rastura npr kupatilo imao bih da nosim džakove šuta etc... ostalo je finiji i lakši rad poput keramičkih radova, lepljenja i slično. Ali kako god okrenem, najveći deo dana sam na nogama. Kontam da trebam ishranu dosta pojačati, 3 g B po kg i 6 g UH, ali da li bih trebao nesto menjati u treningu s tegovima? Da li je bolje ići 3x nedeljno, ili odraditi svaki dan jednu mišićnu grupu kratko, jako i intenzivno?