Ovako ja sam trenutno na bulku,slabo se gojim,ide to ali bas sporo,jedem ujutru oko 8 sati 100gr.ovsenih pahuljica i 4 cela jaja,sledeci oOvako ja sam trenutno na bulku,slabo se gojim,ide to ali bas sporo,jedem oko ujutru oko 8 sati 100gr.ovsenih pahuljica i 4 cela jaja,sledeci obrok,200gr.belog mesa neka salata i 60gr.pirinca,sl.obrok,200gr.belog mesa neka salata i oko 70 gr.pirinca,sl.obrok 150gr.belog mesa. Neka salata i oko 70gr pirinca,onda trening,pre treninga 10gr.bcaa,posle treninga 10gr.bcaa i pola merice za protein dekstroze,i kada dodjrm kuci obicno pojedem ribu ili tunjevinu i na kraju spavanje,zanima me pored masti koje bi trebao da ubacim naravno zdrave masti,da li bi trebao da uzmem protein ili neki gejner,a pored toga i kreatin.inace visok sam 185 imam oko 84kg.😊💪 pozzbrok,200gr.belog mesa neka salata i 60gr.pirinca,sl.obrok,200gr.belog mesa neka salata i oko 70 gr.pirinca,sl.obrok 150gr.belog mesa. Neka salata i oko 70gr pirinca,onda trening,pre treninga 10gr.bcaa,posle treninga 10gr.bcaa i pola merice za protein dekstroze,i kada dodjrm kuci obicno pojedem ribu ili tunjevinu i na kraju spavanje,zanima me pored masti koje bi trebao da ubacim naravno zdrave masti,inace jedem oko40 50gr.masti da li bi trebao da uzmem protein ili neki gejner,a pored toga i kreatin.inace visok sam 185 imam oko 84kg.😊💪