Evo mog nedeljnog plana , pa vi ocenite , ispravite itd..
Pon - Grudi
Uto - Ledja
Sreda - Noge
Cet - Ramena
Pet - Ruke
Kada radim grudi , obicno menjam - jedan trening pocinjem ravnim benchom , pa onda posle nekoliko treninga promenim na kosi ... stalno menjam vezbe , i uvek forsiram max kilaza jednu (ravni / kosi bench ) , takodje volim i da forsiram propadanja sa kilazom , uradio sam sa 50kg 8 ponavljanja
Ledja - (Omiljeni misic ) - ovde se najvise trudim , trening pocinjem zgibovima , lat masina , vesljanja , t-bar rows (drop serije ) , i zavrsavam mrtvim dizanjima , po nekad ubacim mrtva na pocetku treninga i tu probam do max kilaze .
Noge - (Mucenik
) - ovde najvise koristim powerlifting metode , prva vezba cucanj , ovde idem do neke max kilaze sa kojom mogu da uradim 8 ponavljanja , e sad radim 8 pa sa sve sipkom stanem udisem duboko i onda izguram do 20 ponavljana (powerlifteri znace o cemu se radi ) , iskorak , nozne ekstenzije , zadnja loza ( sprava ili mrtva za zadnju lozu rumunska) .
Ramena - Ovde forsiram military press , pa onda letenja , potisak ... Glavna vezba military press .
Ruke - Biceps pocinjem sa sipkom , zato sto nmg jednorucni pregib jer osecam nekakav bol kod podlaktice , kao da se nesto unutra preklopi kad uradim , zato radim prvo sa sipkom , pa na skot klupi , tek na kraju radim prebige , hamer press ...
Triceps - Forsiranje uski bench , skullcrushers , kanap ...
Uz svaki misic , odradim po jednu drop seriju , piramidu ili samo do max odem ...
Ima tu jos dosta vezbi koje koristim (powerlifting / strongman) vezbe ...
Ovakav program cu da radim jos jedno 2 -3 ned , i onda pocinjem sa 5x5 workoutom , nego mi je prob , jer sam se mnogo puta povredjivao