Nista kralju onda mi pojasni za sta on sluzi i ukoliko trebam da ga uzimam sta bi trebao da mi bude cilj, sta ,kako . Ako ti nije tesko i hvala za pohvalu znaci mi.
sa Vi na sampione,pa kralju itd..
a dobro...valjda to ide tako ,kroz par postova
enivej
da ti objasnim sta?
ja sam ti rekao da batalis i to bi sigurno bilo moje iskreno,prialjtesko,ocinsko i kakvog god zelis savetovanje!
Ni iz kakvog drugog razloga (jer se te odluke donose na osnovu mnogih paramatera,a najmanje na osnovu reci-NE JEDM SMECE,MAJKE MI
) vec su tu potrebni mnogi drugi paramteri,a neka fotka kao osnova,ali ono na osnovu cega bi ovo moj savet bio je STRAH koji je kod tebe apsolutan,ocigledan i prevoladava i to je dobro jer imas odlican zastitnicki mehanizam.
Situacija kako bi se mogla opisati,a na staro hebrejskom jeziku bi glasila: Nemo"z se jebati,a da ti ne udje...
malo se salim,ali veruj da nemoj ni da poksuavas jer ce strah i osliskivanje rekacija,razmisljanje itd,zaista i da dovede do nezeljenih efkeata,a koji mogu biti i random i prisutni ooooooo i te kako od tahikardije (lupanja srca),ubrzanog pulsa,znojenja,nervoze,paranoje,ubraznog disanja,letargije,melanholije itd itd i..uglavnom,zanimljiva iskustva