Postovani publikume.
Jucer je ovde u neke sate doslo do neke prepirke,a u vreme kada niko od nas mod i admina nije bio ovde itd.
Kao sto znate,vi koji ste ucestovali u istoj,ovaj forium postoji 10 god ( SLOVIMA -10 FUCKING GODINA!!) i kao ovakvav je ziveo,nadizveo,preziveo mnoge,mnogo itd itd itd.
Ja bih Vas molio da ovo IMATE U SVAKOM TRENUTKU na pameti i pri pameti jer ovaj forum nije burek,ana i slicna sranja na koima moze da dodje ko god zeli i da se posere na koga zeli i da ode.
Ovaj forum su napustili ONI KOJI SU HTELI da ga napuste i HVALA im zbog toga,jer je iz tog razloga samo postojao SVE BOLJI I BOLJI I SVE JACI I JACI,tako da o tim forama,da je neko napustio ovaj forum zbog ovog ili onoga NIJE TACNO ,vec na ovom forumu se zna RED i sigurno se ne dozvoljava da se pricaju GLUPPOSTO
to sto ODLAZE iz razloga sto im NE PRIAJU usima ono sto se pise ili sto im se kaze-to je NJIHOV PROBLEM i jos jedmom im hvala zbog toga jer sigurno da forum ne bi postojao ovoliko dugo i u ovom obliku i bio najbolji forum na ovog govornom podruciju da nije tako!!
BILI SMO PRVI ,UVEK SMO prvi i uvek smo tu.
Zato vas molim sve skupa jos jednom,daovo uzmete u obzir i da imate na pameti,jer SIGURNO niko ovde nije da nekoga tera,pljuje,preti,sere po nekome ili nesto peto.
Ukoliko imate PROBLEME IZMEDJU SEBE-resavajte na PVT,a da neko odlazi zbog nekoga iz ovog ili onog razloga-TO NECE SIGURNO.
lJUBAZNO vas molim jos jednom,da svoja misljenja IZNOSITE,i to niko ne brrani
Ako tvrdite ono sto govorite kod iznosenja svojih misljenja,onda nije dovljno reci JA SAM TO VIDEO ili nesto,vec na osnovu EMPRIJE se to i pokaze,bilo da je rec o ishrani,treningu,suplemetaciji ili u ovom slucaju je rec bila o hemiji,a na kraju se pretvorilo u nesto sto nema smisla i nema mesta na ovom forumu..
Hvala svima koji su ovo procitali i nadam se da se se sve vraiti onako kako je bilo,jer NE POSTOJE SAMO THREAD o STEROSIMA ,vec postoje mnoge druge teme,na kojima je DECI potrebna mnogo veca pomoc od toga sa cim ce da se rokne ili da im neko uvali nesto na pvt!
zaista,malo razumevanja bi trebalo.