Ja majkemi više neznam... neki bb-i kazu da je dobro neki kazu da nevalja... iskreno neznam više šta da radim...
Momak, neznan oce li ti ista znacit sta cu ovo napisat al jednostavno ne mogu izdrzat. Ne pisen puno jer mislin da jos uvik iman jaaako puno ucit, al eto.
Tokom zadnjih 5-6 godina, slusa san svacije savjete, od raznih foruma, nutricionista, fitness trenera, bb-a i koga sve ne. I svaku malo vidin da jos jedan takav dode ovde na forum sa istim savjetima od raznoraznih ljudi. Isti onaj kakav san ja bia.
I sad mogu rec da je mene sram svega toga sta san slusa i sta san radia. Ja jesan bia budala, jbg nisan zna i zanimalo me ono sta je mojima usima prijalo, a rezultata ne da nije bilo nego san licia na vrecu gov..ana.. Kako pedja kaze, ''nitko nije gluv kao onaj sta nece da cuje''.
Zadnje dvije god san na ovome forumu, i to je definitivno, nesto najbolje u mome zivotu sta se dogodilo sta se tice znanja i iskustva o ishrani, treninzima i svemu sta ide uz to. Forum i ljudi odavde su mi zivot prominili kad malo bolje pogledam.
NIGDJE, al nigdje, na nijednom mjestu na internetu, nijednoj teretani, ulici, neces nac ovakvu grupu ljudi, sa ovoliko znanja, iskustva i ovoliko odlicnih prijateljskih i dobronamjernih savjeta za tebe, koji ti zele priustit prave rezultate.
Zato ti dobronamjerno preporucam da ih poslusas, krenes kako ti kazu i garantirano ti rezultat nece izostat.
Zapamti da ces tu svoju tvrdoglavost kao pocetnik jako jako skupo platit.
Ispricavan se sta san se raspisa, mozda i nepotrebno, al jednostavno nisan moga izdrzat.