Brate,ti si toliko gluposti iznio u ovom postu da to nije normalno.Vidi se da nemas osnovno znanje,ali ga ne mozes ni imati,obzirom na tvoj staz u treningu i godine koje imas.Kao prvo,dekstroza je jedan od najjeftinijih suplemenata,tako da ti dekstrozu nije problem uzimati,nego ti to jednostavno ne znas.Kao drugo,onaj ko ti je predlozio da uzmes insulin,nije ti objasnio svrhu njegovog uzimanja i nacin na koji se on uzima,znaci nije ti najosnovnije stvari predocio.Naime,insulin se uzima sa "full" suplementacijom.Njegova ULOGA je da proste secere,protein,kreatin,bcaa,glutamin,to jest sve gradivne blokove misica brzo transportuje do misicnih stanica i izazove anabolicko okruzenje i misicni rast.Bez toga se insulin ne UZIMA,jer jednostavno sve sto se radi na pola,nema ni priblizno isti efekat kao onda kada se radi kako treba.Nazalost,ovo je strasno skup sport i to je surova realnost.Tako da ako ne ozes neke stvari da ispostujes bolje ih batali.Sredi proteinski,unos,uzimaj suplementaciju koliko si u mogucnosti imacesmnogo bolji ukupni efekat.Jer ti ces sa tvojim trenutnim nacinom uzimanja inuslina,nedeovoljnim znajem i suplemenatcijom samo zdravstveno upropastiti,a efekat ce biti ravan nuli.Zato ti jos jednom kazem poslusj i uzivaj u zivotu,ne komplikuj neke stvari bez potrebe.
Bukas,sve potpisujem sta si rekao.Cimet je fenomenalna stvar ija ga licno stalno koristim.Ali veci rizik od hipoglikemije je kad se uzima zajedno sa insom..A sto se ovoga decka tice,ja sam morao da mu predocim neke stvari,jer mi ga je zao s ljudske strane upropastice se.Zamisli dokle to ide kad on posle treninga uzima bananu,a nema finansija da ispostuje suplementaciju koja je "obavezna" uz ins.Ako oce da poslusa neke stvari savjete od nas neka poslusa,a ako nece sve najbolje mu zelim.Ali ja prosto zbog moje savjesti moram neke stvari da mu predocm,jer vidim da bukvalno ne zna sta radi i koliko rizikuje ni za kakav efekat.