Pozdrav svima, voleo bih da cujem misljenje iskusnijih vezbaca u vezi priminga pred prvu kuru.
Da li bi mogao da traje 4-6 nedelja, sa rotacijom UH 1.dan umeren unos, 2.3.4.nizak unos, 5.dan visok punjenje itd.
Treniram 6 godina vec sa nekim pauzama ugl zbog povreda, imam 24 godine, 184 cm/108 kg trenutno. U posl vreme, poslednja 3-4 meseca dosta slabije treniram 2 puta nedeljno, sto je uticalo, pored praznika naravno da se dosta zamastim (otisao sam sa 15% na 30%bf
) pa bih sad hteo da se vratim redovnom treningu, i da skinem bf barem na malo ispod 20% pred kuru. Ne bih iskreno drzao dijete i smanjvao mnogo uh jer sam vise privrzen PL pa ne bih da gubim snagu, hteo bih za vreme priminga da probam sa kombinacijom efedrin 50mg/kofein 250mg/aspirin(zavisno od proizvodjaca) 1x dnevno pre treninga i da ubacim kardio 2-3x nedeljno? Svaki savet je dobrodosao i misljenje naravno koliko je pametno ici na ovakav rezim pred kuru. Inace prvu kuru sam zamislio samo na test depo, 12 nedelja po 500mg tj 2x250mg nedeljno, ne bih isao ni manje ni vise mg, jednostavno zelim da vidim kako ce mi organizam reagovati na test u ovoj meri. Uzeo bih mozda nolvu da se nadje, tj da je imam pri ruci ako krene nesto neocekivano ali izbegavao bih da se kljukam nepotrebnim lekovima prov, clomid, itd.. Ocekujem da cu unositi oko 2,5gr proteina po kg ugl ziv porekla i oko 5 gr UH iz rize, ovs pahuljica, krompira, mahunarki, testenine, voce i povrce, 4x5gr kreatina monohydrat dnevno, omega 3.. PCT sam zamislio samo sa AA protiv razgradnje i tribulusom, kompleksom vitamina i minerala, ZMA mozda.. Ako nesto ne valja ili nije dobro ispravite me, hvala unapred