Evo i mene upravo s treninga. Utisci:
Za ovakav trening je potrebno malo iskustva, da bi se upoznali sa svojim mogucnostima. Bas zato sto ne treniram sa vecim tezinama, i zato sto sam navikao da radim sporo i s kontrakcijom, tu je doslo do malo odstupanja u treningu. Evo primer, odmah pri progresivnom povecavanju tezine, u pocetku je bilo prelagano (14 ponavljanja bez pomoci), a onda na kraju jedva 6 sa forsiranjem (umesto 6+ forsiranje).
Kosi benc sve ok, bolovi su prisutni konstantno, ali izdrzao se. Najsmesnija situacija pri treningu: Super teska negativna ponavljanja na kosom bencu: Nakon par ponavljanja totalni otkaz, jednostavno ruke (grudi) otkazale, i tup - eksta brzo negativno spustanje kao rezultat
Letenje sa bucicama (sa 12,5 i 15 kg) je bila borba, kao i crossover. Te dve su bile ekstra bolne i teske. Izvodjenje ovih dveju vezbi izgledalo je kao pravi rat izmedju mene i tegova. Nedaju oni, al ne dam ni ja. Mrtve tacke pri zadnjim ponavljanjima. Ovde prst partnera puno znaci, iako mu ja uvek govorim ne diraj, ne pomazi, moram sam
Ono sto me malo zbunilo je rezultat triseta. Borba pri zadnjim ponavljanjima, ali cim skoknem na sledecu spravu, osecam kako mogu i dalje i jos. Nakon triseta sam bas osecao kako mogu jos. Zasto, zaista ne znam. Onda sam jos jednom uradio Incline Hummer i tu je bio kraj, to me je odradilo.
Rezultat: Ekstra napumpane grudi (kao nikad do sad), i blaga bol u grudima nakon treninga. Grudi su izgledale kao da nisu moje, nesimetricne sa ostatkom tela :lol:
Evo slikica:
http://www.realx3mforum.com/smf/index.php/topic,2713.msg73642.html#msg73642