Ne, treniram u tom periodu, odem u teretanu i vratim se u tom periodu. Sat vremena plus minus.
Pedja, slusaj... moras da shvatis jednu stvar... ja sam bre amater, rekreativac, ne znam kako da ti objasnim.
Ti si covek profi, moras da shvatis to kada odgovaras na moje poruke i da se ne nerviras toliko. Imam utisak da se nerviras jer ljudi toliko ne znaju. Imam utisak da kada bi me video ne bi ni pricao sa mnom...
Shvatas... ja se nadam da ovo nije forum samo sa profesionalce, onda sam promasio skroz mesto gde cu pisati...
Znaci, ja treniram kako treniram, jedem sta jedem, nemam ni vremena ni para da posvetim zivot tome jer ja jednostavno nisam bodi bilder. Ali to ne znaci da ne zelim da lepo izgledam i budem jak.
Da ti ne govorim da sam imao sve zive povrede tako da sada i kada treniram, treniram sa 30% snage u odnosu na ranije. Ja sam ipak srecan sto uopste mogu da treniram. A i dosao sam do zakljucka da nije toliko bitno sa kolikim tezinama radis (bas u amaterizmu) vec KAKO radis i STA jedes. Ja radim SVE MAKSIMALNO pravilno.
A evo ti mozda jos malo materijala da se smejes...
Moji trenizi su:
Samo ruke
Samo grudi
Samo ledja
Ramena + Noge
Trbusnjake do sada nisam radio ali nameravam da pocnem
Sta mislis o ovome?
Naravno, sada nemam vremena tako da stizem maksimalno 3 puta nedeljno da odem u teretanu. Iskombinovacu uz to i neko trcanje, biciklu kada malo otopli ili plivanje.
I jos jedna stvar... hteo sam da te cimam na PM ali ajde moze i ovde... pogledao sam tvoj cenovnik... tamo ima toliko stvari da sam se potpuno izgubio... koji bi mi preporucio WHEY protein, znaci da ima sto vise proteina. Do nekih 50 evra. I da li dekstroza ima da se kupi u tim radnjama, ranije je bila frka, secam se da sam isao negde u pm da je kupim...
P.S. Kakav je MILK&EGG protein?