Pozdrav ,treniram u teretani 4 mjeseca ,imam 105-106kilograma trenutno ,kad sam krenuo u teretanu imao sam 100 , mene kao osobi povecanje kilaze nije nikako problem , to mogu da uradim kad god pozelim ,genetika mi je takva .Ali mene sto zanima jeste da mi pomognete oko nacina treninga .
Ishranu sam korigovao posle odgledanog seminara LBakica ,neke novitete sam uveo stvari su mi postale jasnije , pijem protein ,tako da taj unos proteina sto se trazi je na zadovoljavajucem nivou .Ja sto zelim od sebe jeste masu bukvalno da mi misisc bude zategnut bas to zelim ,nista sad preterano ono da visi ili da bude ucrtan to nikako ne zelim.
E sad naves cu vam moj nacin treninga da vide da li je u redu ,da li ga treba mijenjati ili sta vec,mene kao osobi on odgovara ,radi se tu do 1h ,lako pane i vrh se osjecam .
To je sistem AB ,vjerovatno znate o cemu pricam.
2 DANA SE RADI ,1 DAN PAUZIRA , PA OPET TAKO .
pon GRUDI 2 VJEZBE ,BICEPS 2 VJEZBE ,LEDJA 2 VJEZBE (SA TIM STO UVIJEK GLEDAM DA MIJENJAM VJEZBE , DA NE RADIM SVAKI PUT ISTE,JEDNA ZA NPR GRUDI BUDE OSNOVNA , A DRUGU MIJENJAM ITD )
utor RAMENA 2VJ ,TRICEP 2VJ ,NOGE 2 VJZB .
NA KRAJ TRENINGA ISTEZANJE I TRBUSNE 4 SERIJE PO 15 .
Sve se to radi po 4 serije ,prije sam radio 4serije po10 ponavljanja , sada radim 4 serije po 10-8-6-6 i vise mi odgovara ,tj bolje me pogodi ,jer povecavam kilazu kad radim na ovaj nacin.
E sad jedan isto od razloga zasto zelim vase misljenje je taj ,jer sam se malo pogubio u teretanu slusajuci razne trenercice , momcice koje su donekle i uradjeni dobro pa bude i poneki ko je osusen kao grana gdje u razgovoru ti namecu neko njihovo misljenje ovo treba ovako ,ovo ne treba ovako ,malo je vjezbi , ledja se nikad ne rade za bicepsom , bla bla bla bla,vise mi se smucilo pravo da vam kazem .
Evo slike na pocetak
i slika prije 15 dana
E sad cilj mi je da gruvam do pred ljeto ,gdje bih posle krenuo na trcanje i na spustanje kilaze na 100 kg , crnjak mi je sad trcati iskreno da vam kazem na traci u teretanu jer toliko koliko istrcim ubije mi u pojam celi dan ,pa sam od toga odustao.