i da koliko sam obavesten posto sam procitao CEO FORUM iako to ovde niko ne misli 2003 si bio istog misljenja dok ti je Sarcev doneo whey i mislio si da ces za dan da narastes. i da je to glupost isto jer je bilo skupo..znaci za mene ima nade
Sam sebi si kontradiktoran
Ja nisam mislio da je whey sranje kao i ti,vec ga nisam mogao priustiti kao ni ti sada!!
Ali sam znao sta znace adekvatni dodaci ishrani i da si citao forum,kao sto nisi onda bi nasao deo gde blagosiljam dan kada sam bio u mogucnosti da od spo zora dobijem adekvatnu suplementaciju jee mi je put ka cilju uz pomoc iste,bio skracen!!
Sto se tice ispitivanja.Dakle ti decidno tvrdis da nase ministarstvo zdravlja,vma,i ostale ustanove koje izdaju ceetifaakte o svim mogucim analizama nisu merodavne i da lazu? Zaista zanimljivo!
I za tvoju informaciju,jaa sam licno prisustvovao kod tehnologije proizvodnje (ne punjenja jer veeujem da pojma nemas ni da su to dva razlicita pojma,procesa itd) sirovine od farmacetskih uslova dobijanja nekih sirovina,pa do procesa filtracije surutke i znam veoma dobro,za razliku od tebe o cemu govorim!
Bojane za mene si dete jer imam sina koji je tvoje godiste,ali ti to izgleda da zaboravljas ha?
ps
Gledanje faraha u pauzi od igrica Bojane,ne znaci da znas,razumes ...stvari!
Ponavljam
Niko nije rekao da si soc slucaj,ali da apsolutno ne razumes tematiku-tvrdim,kao to da niko nije kriv za tvoju materijalnu situaciju-jos jednom JAKO MI JE ZAO ZBOG TOGA,ali to ne znaci da su tacne gluposti koje govoris o pudingu,firmama koje se bave distribycijom sportske suplementacije utd itd
Za travu neznam da li ces dati komsiji-to je na tebi!!
Pozdravi caleta